Σκληρό μάθημα από την εντυπωσιακή Πορτογαλία στις Ελπίδες

Metrosport Team29 Μαρτίου 2022

Με 0-4 ηττήθηκε η Κ21 της Ελλάδας από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας, χάνοντας έτσι όποιες ελπίδες είχαν για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες της Κ21 της Ελλάδας για την πρώτη θέση των ομίλων των προκριματικών για το EURO, καθώς ηττήθηκε με 0-4 από αυτή της Πορτογαλίας, η οποία βρίσκεται πρώτη στο +2 από την γαλανόλευκη και με ματς λιγότερο.

Το σκορ άνοιξε ο Καρβάλιο στο 12', ο Βιέιρα έκανε το 0-2 στο 32', ενώ το ημίχρονο έκλεισε με 0-3, καθώς ο Σοάρες σκόραρε στο 45+1'.

Στην επανάληψη και στο 82ο λεπτό, ο Αραούζο έκανε το 0-4 για τους Ίβηρες.

ΕΛΛΑΔΑ:Τζολάκης, Λιάσος (46' Ε. Χριστόπουλος), Διαμάντης (83' Αντζουλάς), Μιχελής, Γ. Χριστόπουλος, Ζαγαρίτης, Τσιγγάρας, Σουρλής (83' Κουτσουπιάς), Κανελλόπουλος (46' Αθανασακόπουλος), Τζόλης, Ιωαννίδης (73' Σαρδέλης).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Μπιάι, Μάριο (73' Τ. Αραούζο), Πενέτρα, Κουαρέσμα, Ταβάρες (79' Αλμέιδα), Μπερνάρντο, Νταντάς, Καρβάλιο (73' Φόλχα), Σίλβα, Βιέιρα (60' Σόουσα), Ράμος (60' Χ. Αραούζο).

Στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον αγώνα παρακολούθησε και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Γουστάβο Πογέτ, καθώς επίσης ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης. Ο τελευταίος, μάλιστα, πρόκειται να μεταβεί αύριο στην Ολλανδία, όπου η Εθνική Παίδων θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της στη φάση Elite για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2022.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.