Σκληρή διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ – Σεντ Ετιέν για Γιαννούλη

Metrosport Team12 Αυγούστου 2020

Το ενδιαφέρον της Γαλλικής ομάδας για τον Δημήτρη Γιαννούλη, για το οποίο αναφερθήκαμε λεπτομερώς στη Metrosport καθώς και στο Metrosport.gr είναι έντονο και αυτό αποτυπώνεται από τις συζητήσεις των τελευταίων ωρών που έχουν πάρει και συγκεκριμένη μορφή, σε οικονομικά δεδομένα.

Η Σεντ Ετιέν όπως μετέδωσαν και χθες Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αποφάσισε να παραχωρήσει στον Ολυμπιακό τον Τράουκο, τον βασικό της αριστερό οπισθοφύλακα. Και για αυτό τον λόγο, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιαννούλη, τον οποίο είχαν παρακολουθήσει από την περσινή αγωνιστική περίοδο, σκάουτερ της γαλλικής ομάδας. 

Η ρήτρα που έχει ο Γιαννούλης στο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο, ανέρχεται στα 10 εκαρομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «M» και όσα λέγονται τις τελευταίες ώρες, η διαπραγμάτευση είναι αρκετά κάτω, από το προαναφερθέν ποσό, χωρίς να δίδονται περισσότερες λεπτομέρειες. 

Αυτή την στιγμή, υπάρχει μία διαφορά που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ και αναζητείται η χρυσή τομή. Εφόσον τα βρουν οι δύο ομάδες στην τελική τιμή, για την μετακίνηση του παίκτη, τότε το deal θα προχωρήσει. Υπάρχει όμως και μία ακόμη σημαντική παραμετρος. 

Την παρούσα χρονική στιγμή, ο ΠΑΟΚ ζητά, ανεξάρτητα από τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, να διατηρήσει τον Γιαννούλη στο ρόστερ του, έως και την 25η Αυγούστου, προκειμένου ο διεθνής άσος να βοηθήσει τον Δικέφαλο στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. 

Αυτό είναι το νέο στοιχείο, το οποίο προσμετράται με τις εξελίξεις να τρέχουν και να περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.