Σκίμπε: «Γρήγορος και απρόβλεπτος εξτρέμ ο Λημνιός»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2020

O Δημήτρης Λημνιός είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του καθώς εδώ και μερικές μέρες έχει έρθει σε συμφωνία με την Κολωνία για να συνεχίσει την καριέρα του. Παρά το γεγονός πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ θα μετακομίσει στη Μπουντεσλίγκα και στα γερμανικά ΜΜΕ υπάρχουν δηλώσεις του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίχαελ Σκίμπε, για εκείνον και την επικείμενη μεταγραφή του.

Η Κολωνία θα ανοίξει τον χορό των μεταγραφών της με την απόκτηση του Λημνιού και ο Σκίμπε το 2018 τον βοήθησε να κάνει το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα. 

«Είναι ένας πολύ γρήγορος εξτρέμ. Σε μια καλή του μέρα μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Ο Λημνιός είναι απρόβλεπτος και πολύ ενεργητικός όταν κατευθύνεται προς την επίθεση. Βέβαια η αδυναμία του είναι πως δεν είναι αποτελεσματικός, συνήθως σερβίρει και δεν τελειώνει τις φάσεις. Το έχει με το ένα εναντίον ενός, είναι διεισδυτικός αλλά στη συνέχεια εκτελεί ενάμιση μέτρο μακριά από την εστία» τόνισε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.