«Σκιές» στα πλέι οφ και ενδείξεις «χειραγώγησης» της διεξαγωγής τους

Δημήτρης Μπούζας16 Απριλίου 2024

Ασφαλώς και δεν μιλάμε… για ενδείξεις ορατές διά γυμνού οφθαλμού. Όμως κάποιες από αυτές προφανώς από έλλειψη προνοητικότητας και σοβαρότητας αν θέλετε… ξεφεύγουν και εμφανίζονται από εκεί που δεν το περιμένεις, για να επιβεβαιώσουν τους όποιους καχύποπτους επισημαίνουν το τελευταίο διάστημα, ότι κάτι το πολύ «περίεργο» κινείται σε ότι αφορά την διαδικασία της διεξαγωγής των πλέι οφ. Νομότυπες… ωστόσο αποχρώσες οι ενδείξεις, «σκιάζουν» δυστυχώς ένα συναρπαστικό χωρίς ίχνος υπερβολής εθνικό πρωτάθλημα. 

Το κακό στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι σε αυτό το «παιχνίδι»… με τα χτυπήματα κάτω από το τραπέζι, συμμετέχουν περιέργως και αθορύβως θεσμικά όργανα. Με ποιο τρόπο; Είτε κάνοντας πως δεν βλέπουν, είτε εκτελώντας επιθυμίες και… άνωθεν εντολές. 

Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο λοιπόν, αυτοβούλως «σπρώχνουν» την προσπάθεια αλλοίωσης και νόθευσης, στην οποία πρωτοστατούν οι έχοντες τα γένια και τα χτένια στον χώρο, κατά πως λέει ο θυμόσοφος λαός. Ο ΠΑΟΚ βέβαια είναι έξω από αυτό το «παιχνίδι», παραμένοντας απλά σαν «στόχος» εξουδετέρωσης. Το θέμα είναι σοβαρό και επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί όσο υπάρχει ακόμη χρόνος. Θα μου πείτε πως και από ποιους; Δυστυχώς εμείς δεν είμαστε σε θέση αυτό να το κάνουμε για ευνόητους λόγους. Μια πιο συγκεκριμένη τοποθέτηση ενέχει το ρίσκο που δεν μπορούμε, αλλά ούτε και είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε.

«Η Κλαμπ Μπριζ φορτσάρει». «Οι Βέλγοι έρχονται συνοδευόμενοι από δύο σημαντικές νίκες και 1.100 (ξαφνικά) οπαδούς τους»: Αναφέρει το ασπρόμαυρο ρεπορτάζ. «Ε… και;» απαντούν ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του, οι οποίοι έχουν πάρει αποστάσεις, αδιαφορώντας για τις «αποσκευές» και τις «συνοδείες» των αντιπάλων τους. Προσηλωμένοι οι γηπεδούχοι σε απόλυτο στην προετοιμασία και στο μεγάλο «στόχο».

Προβλήματα όπως όλα δείχνουν σοβαρά δεν υπάρχουν και αν υπάρξουν ελάχιστα που πιθανόν εμφανιστούν την τελευταία στιγμή, ο έμπειρος Ρουμάνος κόουτς σίγουρα θα έχει φροντίσει για την κάλυψη τους. Υπάρχει ωστόσο μια ενόχληση στον κόσμο για την αδιάληπτη και κουραστική αναφορά των πιθανολογούμενων πωλήσεων των δύο νεαρών και χαρισματικών (Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη) παικτών του Δικέφαλου. Κι αυτό γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν καταθέσει από την πρώτη στιγμή την άποψη τους και την επιθυμία τους αν θέλετε σε αυτό το θέμα. Που δεν είναι άλλη από το να μείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα στην ομάδα και ύστερα ας πράξουν οι υπεύθυνοι ότι αυτοί νομίζουν για το συμφέρον του συλλόγου.

ΥΓ1: Φτάνει πια. Όχι άλλο κάρβουνο. Όχι άλλο σανό. Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς που εσείς θεσμοθετήσατε. Είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό το καραγκιοζιλίκι με την έδρα του φετινού τελικού; Πατσαβούρα κατάντησε η προκήρυξη. Μια πατσαβούρα που δεν ανέχεται η αποφορά της.

ΥΓ2: Αναμείνατε… στο ακουστικό σας. Έρχονται οι περιβόητες διώξεις. Έντονη φημολογία μιλάει για βόμβες μεγατόνων και κλαυθμούς και οδυρμούς που θα συγκλονίσουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.