Σκιαθίτης για Πασχαλάκη: «Να θυμηθεί τον... διψασμένο Αλέξανδρο»

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2021

Ο άλλοτε προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκιαθίτης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή Γιαννούλη: «Συγχαρητήρια στον Δημήτρη. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον ίδιο και του ευχόμαστε το καλύτερο»

Για το πώς κατάφερε να διαχειριστεί Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς και Ρέι: «Ξεκίνησε τη σεζόν ο Ρέι και έπειτα μπήκε ο Πασχαλάκης που έκανε την τρομερή πρώτη χρονιά. Η αλλαγή αυτή έγινε επειδή υπάρχει μια καλή συνεργασία του προπονητή και του προπονητή τερματοφυλάκων. Υπήρχε συζήτηση να γίνει πριν από το παιχνίδι όπου μπήκε τελικά (ΠΑΣ). Κάποια στιγμή δεν είχε αναμενόμενη απόδοση ο Ρέι, μπήκε ο Πασχαλάκης».

Για τον Πασχαλάκη: «Ήταν ένας τερματοφύλακας εστίας καθαρά όταν ήρθε, έπειτα προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε και τα άλλα στοιχεία. Βελτιώθηκε στις φάσεις στην πλάτη της άμυνας. Καθημερινά προσπαθούσαμε να τον βοηθήσουμε στο κομμάτι αυτό. Εμένα στο παιχνίδι δεν μου άρεσε η αρχική τοποθέτηση του. Κάτι το οποίο συζητήσαμε πολλές φορές κατά το παρελθόν. Από εκεί και μετά έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά δεν φτάνει. Ο προπονητής δεν μπορεί να του πει πώς θα πάει στην μπάλα. Μόνος του παίρνει τις αποφάσεις. Σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός είναι με πέντε παίκτες και ο ΠΑΟΚ με 10. Ο Μπα έρχεται μπροστά του, δεν τον έχει δει και με ένα τρομερό άλμα στέλνει την μπάλα στην εστία».

Για το αν θα τον έβαζε να παίξει: «Ο προπονητής τερματοφυλάκων και ο προπονητής πρέπει να βρίσκονται σε επαφή και να αποφασίσουν τι είναι το καλύτερο».

Για το τι θα τον συμβούλευε: «Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ ήταν διψασμένος να διακριθεί. Θα του ζητούσα να θυμηθεί το πώς ήρθε και τον Αλέξανδρο τον διψασμένο για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα και τον εαυτό του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.