Σκιαδαρέσης: «Ο Λουτσέσκου έδινε οδηγίες λες και ήταν στον πάγκο- Με εξέπληξαν Βιεϊρίνια και Μπράντον»

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2023

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μοιράστηκε τον ρόλο του πρωταγωνιστή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο φετινό Xmas Project του ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σύντομης συνεργασίας του με τον Ρουμάνο τεχνικό αλλά και με τους ποδοσφαιριστές του.

Με αφορμή, λοιπόν, τη συγκεκριμένη χριστουγεννιάτικη mini movie,  ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για όλα αυτά που τον εντυπωσίασαν από τα γυρίσματα κι όχι μόνο.

Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε πως:«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μετά το τηλεφώνημα που δέχθηκα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα δυο ημέρες πριν το ματς του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά ανέβηκα Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο του Προέδρου, κάναμε τα γυρίσματα κι όλα κύλησαν ρολόι.

Το σενάριο ήταν καλογραμμένο, απλό και άπαντες συνέβαλλαν γι αυτό το καλό αποτέλεσμα που σήμερα όλοι παραδέχονται. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η οργάνωση της ομάδας υπό τον Λουτσέσκου, το φιλικό κλίμα μεταξύ των παικτών, το χαμηλό προφίλ όλων και η αγωνία για την νίκη που ήθελε η ομάδα απέναντι στην Κηφισιά, λες και έπαιζε με καμία ευρωπαϊκή ομάδα.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μέσα σε πολύ γέλιο ολοκληρώσαμε το γύρισμα. Εξαιρώντας τον Λουτσέκου που λες και ήταν στον πάγκο έδινε οδηγίες για την οργάνωση με τη γνωστή μαεστρία ,αυτός που με εξέπληξε ήταν ο Βιειρίνια. Του το είπα κιόλας, πως έχει ταλέντο και μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα σε ρόλους. Γελάσαμε επίσης με την ωραία προσπάθεια του Μπράντον να πει τις ευχές στα ελληνικά και μπράβο του, ενώ και η φάση με το τρομπόνι είχε γέλιο»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.