«Ερυθρόλευκα» ΜΜΕ: Σκέψεις Μαρινάκη για επιστροφή Μήτρογλου

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2021

Χρόνο συμμετοχής πήρε στο παιχνίδι κυπέλλου του Άρη με τον Ολυμπιακό ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια αφού μετά από πέντε χρόνια πάτησε ξανά το χορτάρι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος. 

Ο έμπειρος φορ πριν την έναρξη της αναμέτρησης συνομίλησε με τους άλλοτε συμπαίκτες του, Βασίλη Τοροσίδη, Χοσέ Χολέμπας και Αβραάμ Παπαδόπουλο, και με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Θανάση Ανδρούτσο. 

Ο Μήτρογλου δεν έφυγε από το ραντάρ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» είχε μια σύντομη κουβέντα μαζί του. Η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική κατά τη θητεία του στον Πειραιά. Η επαφή αυτή, όμως, ξαναγέννησε τα σενάρια περί επιστροφής του στο Λιμάνι. 

Κάποια «ερυθρόλευκα» μέσα κάνουν λόγο για σκέψεις του μεγαλομετόχου να πάρει πίσω τον «Μητρογκολ» στον Ολυμπιακό, κάτι που συνέβη και με άλλους παίκτες όπως ο Τοροσίδης, ο Παπαδόπουλος και ο Χολέμπας. Εξάλλου, τα γαλλικά μέσα ήταν σίγουρα για την επιστροφή του στον Πειραιά μόλις δύο μήνες πριν αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς «εμπόδισε» τις υπογραφές καθώς δεν θεωρούσε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει Χασάν και Ελ Αραμπί.

Όλα αυτά μοιάζουν άκαιρα και πρόωρα βέβαια, αφού ο Μήτρογλου μόλις φόρεσε τη φανέλα του Άρη με τον οποίο έχει συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο αλλά με option.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.