Σκέψεις για Μπρούνο στην 11άδα

Γιώργος Στράντζαλης27 Φεβρουαρίου 2021

Η παρουσία του Μπρούνο Φελίπε στον εκτός έδρας αγώνα του Αρη με τον Ολυμπιακό σκόρπισε χαμόγελα στο τεχνικό τιμ. Ο Βραζιλιάνος, αφενός ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο ρόλο του και έδωσε πνοή μεσοεπιθετικά στην ομάδα, αφετέρου έδειξε από επίπεδο ετοιμότητας ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει άμεσα φανέλα.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανό η εμφάνισή του στο “Καραϊσκάκης” να αποτελέσει το… εισιτήριο της παρουσίας του στο βασικό σχήμα στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο. Στις σκέψεις του Μάντζιου, ούτως ή άλλως, είναι να προχωρήσει σε αλλαγές μεσοεπιθετικά, τόσο για λόγους τακτικής όσο και για λόγους διαχείρισης δυνάμεων, με τον Μπρούνο να αποτελεί μία από τις πρώτες του επιλογές.

 Εφόσον η σκέψη του γίνει πράξη στον αγώνα με τον Ατρόμητο, τότε ένας εκ των Ματέο Γκαρσία ή Σίλβα θα παραχωρήσουν τη θέση τους στον Βραζιλιάνο. Επιπλέον, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και το σενάριο να δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Κώστα Μήτρογλου καθώς στα άμεσα πλάνα του προπονητή είναι – πριν από τα play off – να δώσει στον Έλληνα επιθετικό θέση στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.