Σκέψεις για «επιστροφή» Κάρλσον με την ΑΕΚ

Γιώργος Στράντζαλης19 Απριλίου 2024

Παρά τη μεταγραφολογία που υπήρξε γύρω από το όνομα τού Ντάβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον και τις πολλές πιθανότητες μεταγραφής του στην Γκέτεμποργκ, κάτι τέτοιο δε συνέβη καθώς δεν βρέθηκε η κατάλληλη φόρμουλα. Έτσι, ο Σουηδός winger έχει επιστρέψει εδώ και μερικές εβδομάδες στην ομάδα και μάλιστα προπονείται κανονικά, με τον Άκη Μάντζιο να έχει εκφράσει την πρόθεση παροχής αγωνιστικού χρόνου σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια των playoffs. 

Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στην επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικλείδης καθώς εκτιμάται ότι ο Σουηδός έχει ανακτήσει σε μεγάλο βαθμό την απόσταση που τον χώριζε από τους συμπαίκτες του σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και είναι σε θέση ν’ ανταποκριθεί σε αυτό που θέλει ο προπονητής του. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν συζητήσει αυτό το σενάριο, με τον Κάρλσον να δηλώνει πρόθυμος να μπει ξανά στο πλάνο του Μάντζιου, εφόσον του το ζητήσει. 

Το πιθανότερο είναι ο Σουηδός να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ και αναλόγως της εξέλιξης δεν αποκλείεται να πάρει και αγωνιστικό χρόνο στο πλαίσιο φυσικά του ροτέισον που κάνει ο προπονητής του Αρη στα τελευταία ματς της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.