Σκέψεις από Ιβάν για νέο μοντέλο διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Κώστας Πετρωτός11 Μαρτίου 2021

Η συνήθης πρακτική στον ΠΑΟΚ είναι όταν ένας τεχνικός/αθλητικός διευθυντής φεύγει, τότε να αντικαθίσταται από έναν άλλο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι βέβαιο ότι θα συμβεί με την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε. Στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη υπάρχει ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος το οποίο σκέφτεται σοβαρά για το άμεσο μέλλον. Ποιο είναι αυτό; 

Το τμήμα σκάουτινγκ με τον προπονητή να συνεργάζονται απευθείας για τον σχεδιασμό της ομάδας και το γενικό πρόσταγμα να το έχει ο γιος του Γιώργος που, ούτως ή άλλως, έχει καθοριστικό ρόλο στις μεταγραφές τα τελευταία χρόνια. 

Ίσως αυτό να συνδυαστεί και με την έλευση ενός νέου στελέχους (δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι θα φέρει τον τίτλο του τεχνικού/αθλητικού διευθυντή) που θα αναλάβει κυρίως διεκπεραιωτικό ρόλο. 

Να εκτελεί δηλαδή τις κινήσεις που θα αποφασίζονται από το τρίγωνο Γ. Σαββίδης-προπονητής-τμήμα σκάουτινγκ, με την Μαρία Γκοντσάρεβα να έχει την ευθύνη των οικονομικών διαπραγματεύσεων όπως συμβαίνει και τώρα. Το αν τελικά ο ΠΑΟΚ πάει σε αλλαγή μοντέλου θα φανεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.