Ανατροπή των Καβς με τρίποντο στο τέλος του Οκόρο στο διπλό τετράδας

Metrosport Team24 Μαρτίου 2023

Σε τέσσερις αγώνες περιορίστηκε το σημερινό (24/3) πρόγραμμα του ΝΒΑ και το αποτέλεσμα που ίσως ξεχώρισε περισσότρερο ήταν εκείνο της νίκης των Καβαλίερς στο Μπρούκλιν με 116-114, με το οποίο η ομάδα του Κλίβελαντ βρέθηκε ακόμη πιο κοντά στην τετράδα της ανατολικής περιφέρειας ενόψει των πλέι οφ.

Πρωταγωνιστής των Καβς ήταν ο Έβαν Μόμπλεϊ που σκέπασε τα καλάθια με 26 πόντους, 16 ριμπάουντ και τέσσερα κοψίματα. Ο Σπένσερ Ντινγουίντι είχε 25 πόντους και 12 ριμπάουντ για τους Νετς.

Οι Καβς χρειάστηκαν να κάνουν μία ανατροπή οχτώ πόντων στα τελευταία δύο λεπτά και τελικά ένα τρίποντο του Οκόρο για να πάρουν τη νίκη.

Με το πρώτο triple-double στα επτά χρόνια καριέρας του Μπράντον Ίνγκραμ (30 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ), οι Πέλικανς επιβλήθηκαν των Χόρνετς με 115-96.

Ο Καουάι Λέοναρντ είχε κέφια και με 32 πόντους, έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ οδήγησε τους Κλίπερς στην επικράτηση επί των Θάντερ με 127-105. Ο Σάι Γκίλτζεους Αλεξάντερ είχε 30 για τους φιλοξενούμενους.

Τέλος οι Μάτζικ με πρωταγωνιστή τον Ιταλό Πάολο Μπανκέρο που είχε 21 πόντους και έξι ριμπάουντ επιβλήθηκαν των Νικς με 111-106. Για τους Νικς που παρά την ήττα τους, δύσκολα θα χάσουν τη θέση στα πλέι οφ, ο Κουέντιν Γκράιμς είχε 25 πόντους και έξι ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.