Σκέντζος: «Πεισματάρης ο Χαριστέας, σωστά ανανέωσαν με Ένινγκ»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2020

Ορθή η κίνηση του Άρη να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Μίκαελ Ένινγκ σύμφωνα με όσα είπε ο Ανδρέας Σκέτζος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι η διοίκηση και ο Χαριστέας δείχνουν ότι η ομάδα έχει μπει στο σωστό δρόμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στη Μύκονο: «Προβληματισμός υπάρχει. Είναι λίγο δύσκολα καθώς δεν ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουν τα πράγματα. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Μίλησα με τους ανθρώπους από τη διοίκηση. Είναι σοβαροί, αγαπούν το άθλημα και ταιριάξαμε. Είναι ένα υγιές σωματείο και ό,τι λένε το κάνουν».

Για το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ: «Δεν ξέρουμε πως θα είναι οι ομάδες μετά τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού. Πριν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και παίζανε και οι δύο καλό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσουμε καθώς η διακοπή ήταν πολύ μεγάλη. Δεν πιστεύω ότι θα είναι στην ίδια κατάσταση και οι δύο ομάδες.

Για τη συνεργασία με τον Ένινγκ: «Ο Ένινγκ έφερε πολύ καλά αποτελέσματα και καλά έκαναν και του ανανέωσαν το συμβόλαιο. Η κίνηση της διοίκησης και ο Άγγελος (σ.σ. Χαριστέας) δείχνουν ότι είναι σε καλό δρόμο καθώς ο προπονητής θα έχει όλο το χρόνο να κάνει το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Θα έχει το πλάνο που θέλει και ο ίδιος».

Για τον Άγγελο Χαριστέα: «Είναι πεισματάρης και για αυτό έχει καταφέρει τόσα. Πιστεύω να τα καταφέρει καθώς αξίζει τις διακρίσεις, όπως και ο Άρης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.