Σκάζνι: «Δυνατός και τεχνίτης ο Βίντρα, μπορεί να βοηθήσει τον Αρη»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού, Ζντένεκ Σκάζνι, και μίλησε για τον μεταγραφικό στόχο του Αρη, Ματέι Βίντρα, αλλά και τον Μπράμπετς που διαπρέπει με τους «κιτρινόμαυρους».


Για τον Βίντρα:
«Δεν βλέπω παιχνίδια του κάθε εβδομάδα, έφυγε από την Τσεχία μικρός, αλλά είναι καλός παίκτης, γρήγορος, πάντα μου άρεσε. Δεν είναι ψηλός, έχει παίξει και στα άκρα και ως σέντερ φορ. Μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις, αλλά δεν είναι κλασικός φορ. Δεν είναι τόσο επικίνδυνος στον αέρα, ξέρει να παίξει στην αντεπίθεση αλλά και όταν ο αντίπαλος παίζει κλειστά. Δεν φοβάται τις μονομαχίες, είναι δυνατός παίκτης αλλά και τεχνίτης. Μπορεί να παίξει καλά στο ένας εναντίον ενός, μπορεί να βοηθήσει τον Αρη. Επαναλαμβάνω πως δεν τον έχω δει τελευταία, αλλά είναι καλός παίκτης. Πάντως έχω ακούσει πως τον θέλουν και τσέχικες ομάδες, η Σπάρτα Πράγας και η Βικτόρια Πλζεν».

Για τον Μπράμπετς: «Το περίμενα πως θα τον αγαπήσει ο κόσμος. Ξέρω πως είναι στο γήπεδο, δυνατός, καλός στις στημένες φάσεις και δεν περίμενα να τα πάει τόσο καλά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.