Άρης: Σκασμένοι και... αγριεμένοι!

Μάνος Χατζάκης11 Μαρτίου 2021

Πείσμα για κάτι μεγαλύτερο. Αυτή, είναι η αίσθηση που επικρατεί στο «Δασυγένειο», στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν... σκασμένοι, αλλά μπροστά τους έχουν αγώνα.

Την Κυριακή του βράδυ, θα διαμορφωθεί η τελική βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και ο Ακης Μάντζιος με τους παίκτες του θέλουν να την ολοκληρώσουν στη 2η θέση. Χθες, στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, μετά το δευτεριάτικο ρεπό, άπαντες ένιωθαν... σκασμένοι, καθώς έχασαν την ευκαιρία για νίκη επί του ΠΑΟΚ, διατηρώντας παράλληλα την αγωνία μέχρι τέλους. Γιατί, αν ο Αρης κέρδιζε στην Τούμπα, τότε θα ήταν το ακλόνητο φαβορί, ώστε να τερματίσει δεύτερος.

Παρόλα αυτά, όλοι στην ομάδα κατάλαβαν ότι είχαν τη δυνατότητα και, βάσει εμφάνισης και εξέλιξης του ματς, όφειλαν να πάρουν τη νίκη. Γι' αυτό και η ΠΑΕ, μέσω κοινωνικών δικτύων, έκανε λόγο για «στραβοπάτημα». Ο,τι έγινε, δεν μπορεί να αλλάξει.

Εκείνο, που μπορεί να αλλάξει είναι η εικόνα του Αρη κόντρα στον ΟΦΗ στο σύνολο του 90λέπτου. Ο Έλληνας τεχνικός ξέρει ότι τα νεκρά διαστήματα δεν πρέπει να εμφανιστούν την Κυριακή, γι' αυτό και θα προσπαθήσει να τα εξαλείψει.

Ο ίδιος, είδε στα μάτια των παικτών του χθες, πόσο πολύ ήθελαν να κερδίσουν τον αιώνιο αντίπαλο, από την άλλη βέβαια ακολουθεί ο αγώνας κόντρα στους Κρητικούς.

Ο πληγωμένος εγωϊσμός των «κιτρινόμαυρων» είναι βάση πάνω στην οποία μπορεί να πατήσει ο Μάντζιος, προκειμένου να εξασφαλίσει τη νίκη, από την άποψη της διαχείρισης του συναισθήματος. Η διαχείριση του αγωνιστικού σκέλους είναι κάτι που θα διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Αρης, όμως, βάζει το «πρέπει» στο λεξιλόγιό του, γιατί παίζει για ένα αποτέλεσμα, επομένως πρέπει να είναι εκείνος, που θα... δαγκώσει τους Ηρακλειώτες, χωρίς να τους αφήσει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.