Σκαρτάδος - Μάλλιος: «Καμία μάνα να μην περιμένει το παιδί της πίσω και αυτό να μην γυρίσει»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο Δημήτρης Σκαρτάδος και ο Χάρης Μάλλιος, με τον γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, Γιώργου, αλλά και τον έφορο των βαρέων αθλημάτων του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, να μιλούν για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Αρχικά ο Δημήτρης Σκαρτάδος, ανέφερε: «Είναι πολύ άσχημο να έχεις μεγαλώσει σε μία γειτονιά που ενώ ήσουν γιος ενός ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερα και άνετα και τώρα φοβάσαι να το κάνεις, αυτό δεν αφορά μόνο την περίπτωση του Άλκη καθώς και πριν από λίγα χρόνια είχε χαθεί και ο φίλος του ΠΑΟΚ, Νάσος. Η πολιτεία θα χρειαστεί να κάνει κάτι γιατί τα τελευταία χρόνια η κατάσταση δεν γίνεται καλύτερη ενώ βλέπουμε στο εξωτερικό ότι υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στο γήπεδο και εδώ δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε. Καμία μάνα να μην περιμένει το παιδί της πίσω και αυτό να μην γυρίσει».

Εν συνεχεία ο Χάρης Μάλλιος, υπογράμμισε: «Εμείς παραγοντικά στον Α.Σ. ΠΑΟΚ, οφείλαμε και δεν είναι η πρώτη φορά να βρεθούμε σε αυτό το σημείο, καθώς είχαν γίνει κινήσεις και παλαιότερα ενώ έχουμε κομμάτι για τον Άλκη στο ετήσιο ημερολόγιο μας. Επίσης, πριν από δύο εβδομάδες βρεθήκαμε στο πλευρό του πατέρα του Νάσου, όπως του είχαμε αφιερώσει και ένα κύπελλο που είχαμε κατακτήσει. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε την ολική μας συμπαράσταση στους γονείς και ο καθένας θα πρέπει να το κάνει με το δικό του μετερίζι. Εμείς ως Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ προτρέψαμε στη διεξαγωγή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.