Σκάρπα: «Δεν ήταν όνειρό μου να πάω στον Ολυμπιακό, με απέτρεψε ο Αμπέλ»!

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2022

Νέα τοποθέτηση από τον Γκουστάβο Σκάρπα αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και το αν ο ίδιος ήταν έτοιμος να υπογράψει στους Πειραιώτες για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, με τον ίδιο να σημειώνει χαρακτηριστικά πως τον απέτρεψε από αυτό ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν την Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Είχα μία συζήτηση με τον Αμπέλ, επειδή αρχικά η πρόταση που μου έγινε ήταν να πάω στον Ολυμπιακό και να παίξω στο Champions League. Ο Ολυμπιακός όμως τελικά ούτε καν προκρίθηκε. Κάλεσα τον Αμπέλ επειδή ήθελα την βοήθεια του, ώστε να με διευκολύνει στην έξοδο μου από την ομάδα, διότι το όνειρο μου ήταν να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Το όνειρο μου δεν ήταν να παίξω στην Ελλάδα, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει έναν ενδιάμεσο σταθμό για να πάω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Κι αυτός μου είπε: "Φίλε δεν πας στην Ελλάδα. Δεν είναι μέρος για σένα. Όμως, αν πας στην Αγγλία τότε μπορείς να φύγεις''.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που από τη νέα χρόνια θα αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ, συμπλήρωσε: «Όταν το θέμα με την Νότιγχαμ φόρεστ φούντωσε, πήγα ξανά να του μιλήσω. Τότε μου είπε: "Δεν μπορώ να στο αρνηθώ. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Προχώρα. Καλή τύχη". Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα. Είναι πραγματιστής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.