Σκάρπα: Από τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, στη... Νότιγχαμ του Μαρινάκη!

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2022

Παίκτης της Νότιγχαμ πρέπει να θεωρείται ο Γκουστάβο Σκάρπα. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που μένει ελεύθερος από την Παλμέιρας και απασχόλησε τον Ολυμπιακό, πέταξε για την Αγγλία και θα υπογράψει ως το 2026, αφού περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα μετά από αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, κυρίως από την Αθήνα, τόσο σε εφημερίδες όσο και σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, υπήρξε η πληροφόρηση πως θα έρθει στην Ελλάδα. Τελικά αντί να πάει στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, όπως τουλάχιστον διατείνονταν τα μέσα ενημέρωσης από το Λεκανοπέδιο της Αττικής, καταλήγει στην Νότιγχαμ του Μαρινάκη. Το λες και...πρόοδο.

«Να βάλω αγγλικούς υπότιτλους πλέον; Ευγνωμοσύνη για τα όσα έχουν γίνει στη ζωή μου. Ο Θεός είναι καλός. Ονειρική πρόκληση», έγραψε στο Instagram από το αεροδρόμιο, λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση για Αγγλία ο Σκάρπα, που σύμφωνα με αγγλικά Μέσα θα έχει απολαβές 30.000 λιρών την εβδομάδα. 

Το περασμένο καλοκαίρι για όσους ξεχνούν τόσο εύκολο, ο Σκάρπα έπαιζε για καιρό πρώτο θέμα στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ως ο παίκτης που θα λύσει το δημιουργικό πρόβλημα, αυτός που αφήνει τη Βραζιλία μόνο για τον Θρύλο. Τώρα στον Ολυμπιακό προβάλλεται πολύ τόσο ο Χάμες, όσο και ο Φορτούνης που "αποθεώνεται" από τα μέσα ενημέρωσης στον Πειραιά.
Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος οδήγησε την Παλμέιρας στον τίτλο έχοντας 13 γκολ και 15 ασίστ κάνοντας 60 εμφανίσεις μέσα στο 2022. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.