«Σκανάρει» την Λατινική Αμερική ο ΠΑΟΚ - Τα ονόματα που έπεσαν στο... τραπέζι!

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2020

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για το 2020 ολοκληρώθηκαν με τη νίκη  επί του Παναθηναϊκού και μπορεί για τους ποδοσφαιριστές να ξεκινάει ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης, ωστόσο για τους ανθρώπους που έχουν οργανωτικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου δεν υπάρχει τέτοιο περιθώριο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία  είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει το υλικό το οποίο παρέλαβε από τον προκάτοχο του, Αμπέλ Φερέιρα, έχοντας φτιάξει ήδη μία λίστα με τις «πινελιές» που θέλει να προσθέσει στην ομάδα και του δίνει την ευκαιρία να το κάνει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Στα ραντάρ η... Ουρουγουάη

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, το έγκυρο ρεπορτάζ της «Μ» και του Metrosport.gr σας είχε μεταφέρει ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε στο μπλοκάκι του παίκτες για τέσσερις θέσεις, κάτι το οποίο μετέφερε στον Όλαφ Ρέμπε, με τον δεύτερο να έχει ξεκινήσει την δική του προεργασία.

Το πρώτο όνομα που... έπεσε στο τραπέζι είναι του Μάουρο Αντρές Μέντες Ακόστα, μεσοεπιθετικού της Wanderers, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης. Πρόκειται για ένα παιδί ο οποίος στις 17 Ιανουαρίου του νέου έτους θα κλείσει το 22ο έτος της ηλικίας του. 


Οπως μετέφερε η εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», το όνομα του παίκτη έχει τεθεί επί τάπητος για τον ΠΑΟΚ ο οποίος υπό συγκεκριμένες συνθήκες θα εξέταζε την περίπτωση του. «Αγκάθι» για να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή είναι το γεγονός ότι αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, καθώς και στη θέση πίσω από τον επιθετικό, θέσεις τις οποίες ως ένα βαθμό θα καλύψει η επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου που ετοιμάζει βαλίτσες για Τούμπα.

Ο εν λόγω winger τη φετινή σεζόν σε 10 συμμετοχές με τον σύλλογο έχει καταγράψει ένα γκολ και μία ασίστ σε 174 λεπτά αγωνιστικού χρόνου.

Αρέσει ο... Αρέσο

Το όνομα του από μόνο του δίνει τίτλο. «Αρέσει ο Αρέσο». Και όμως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς νωρίτερα μέσα στην ημέρα η εκπομπή «Στη Σέντρα» σημείωσε πως ο Matías Arezo της Ρίβερ Πλάτε (Ουρουγουάης) άρεσε στους ανθρώπους του Δικεφάλου. Ο ίδιος αποτελεί ένα από τα wonderkids της γενιάς του και όχι άδικα όπως μαρτυρά η στατιστική του και το γεγονός ότι το όνομα του βρίσκεται στα μπλοκάκια δεκάδων σκάουτερ ανά την Ευρώπη και τον κόσμο.

Το όνομα του αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν κανείς δει την στατιστική του απεικόνιση, η οποία για τη φετινή χρονιά μετράει 20 συμμετοχές με 6 γκολ και 2 ασίστ. Αν κανείς γυρίσει τον χρόνο πίσω και δει την περσινή του σεζόν θα δει 26 συμμετοχές, 11 γκολ και επιπλέον 4 ασίστ. 

Ο ύψους 1.78 επιθετικός της Ρίβερ είχε ανακηρυχθεί πρώτος σκόρερ στο Κόπα Σουδαμερικάνα της περσινής χρονιάς και διαθέτει τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο σύλλογο του με ένα εκατομμύριο ευρώ. Άξιο αναφοράς είναι πως στην πατρίδα του ο νεαρός επιθετικός έχει το παρατσούκλι του «Buffalo» που σημαίνει ταύρος και πηγάζει από το σχήμα του κεφαλιού του και το μέγεθος του λαιμού του, συν το ότι εισέρχεται στο γήπεδο με νοοτροπία ταύρου.

Η περίπτωση του παρά το γεγονός ότι εξετάστηκε πολύ δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει καθώς ο παίκτης βρίσκεται πολύ υψηλά στην ατζέντα κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, όπως η Σεβίλλη. Το σενάριο της Ισπανικής ομάδας ενισχύει η παρουσία του Μόντσι στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, ένας άνθρωπος που φέρει τον τίτλο του «κυνηγού ταλέντων».  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.