Σκαλόνι: Σκέφτεται την αποχώρηση από την εθνική ομάδα της Αργεντινής

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2023

Βόμβα έριξε ο ομοσπονδιακός προπονητής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Λιονέλ Σκαλόνι σχετικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το πάγκο της ομάδας. Η Αργεντινή λίγες ώρες μετά το σπουδαίο διπλό επί της Βραζιλίας στο Μαρακανά ο Σκαλόνι άνοιξε κουβέντα για το μέλλον της ομάδας στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Αργεντινός τεχνικός ο οποίος οδήγησε την παρέα του Μέσι  μέσα σε 2 χρόνια  στην κατάκτηση τριών τίτλων του Μουντιάλ πριν από 1 χρόνο στα γήπεδα του Κατάρ το 2022 με την Γαλλία , στην κατάκτηση του Copa America to 2021 στην Βραζιλία με την τοπική ομάδα με 1-0 και την κατάκτηση του Finalissima με την Ιταλία στο Λονδίνο με 0-3 αποφάσισε ότι δεν θα υποβάλει την παραίτηση.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που ήθελα να πω: τώρα είναι ώρα να σταματήσω την μπάλα, πρέπει να σκεφθώ πολλά πράγματα αυτήν την στιγμή. Αυτοί οι παίκτες μας έχουν δώσει πολλά και πρέπει να σκεφθώ πολύ για το τι πρόκειται να κάνω. Δεν είναι αποχαιρετισμός, αλλά ο πήχης είναι πολύ ψηλά και είναι περίπλοκο να συνεχίσεις να κερδίζεις».

Παράλληλα, ο Σκαλόνι τόνισε πως θα έχει συζήτησεις τόσο με την ομοσπονδία όσο και με τους παίκτες της ομάδας ενώ μετά το τέλος του λατινοαμερικάνικου ντέρμπι έβγαλε μια φωτογραφία με το προπονητικό του επιτελείο στο Μαρακανά.

Επιμέλεια: Κωσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.