Σκαλόνι: «Η Αργεντινή έχει ό,τι χρειάζεται»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2022

«Η Αργεντινή έχει ό,τι χρειάζεται», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αλμπισελέστε, Λιονέλ Σκαλόνι μετά την πρόκριση θρίλερ απέναντι στην Ολλανδία.

«Δεν ξέρω πόσες φορές δοκιμάστηκε ο χαρακτήρας μας σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Χάσαμε το πρώτο μας παιχνίδι (από τη Σαουδική Αραβία), δυσκολευτήκαμε απέναντι στο Μεξικό και ο τρόπος με τον οποίο οι Ολλανδοί επιχειρούσαν βαθιές μπαλιές μας ανάγκασε να αμυνθούμε.Η ομάδα έχει το πνεύμα να ξέρει πως θα αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κατάσταση ανά πάσα στιγμή», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Συνέχισαν να δείχνουν αυτό το πρόσωπο σε έναν περίπλοκο, πολύ δύσκολο αγώνα. Όταν νομίζεις ότι όλα τελείωσαν, δεν έχουν τελειώσει. Αλλά αυτή η ομάδα έχει ό,τι χρειάζεται, έχει την επιθυμία, την φρεσκάδα, την περηφάνια και δεν τα παρατά ποτέ, όποια κι αν είναι η κατάσταση που θα βρεθεί. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε και τα επτά παιχνίδια, αλλά θα θέλαμε να συνεχίσουμε να... χορεύουμε και να κάνουμε το επόμενο βήμα»

Για τον ημιτελικό με την Κροατία: «Θα είναι ένας καλός αγώνας κόντρα στην Κροατία και ελπίζουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.