Χαμός στον ΣΚΑΪ: Ο Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της Καραμανλή

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Ο κακός χαμός έγινε σήμερα (2/2) το πρωΐ στον αέρα του ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστές την βουλευτή της ΝΔ, Άννα Καραμανλή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο με αφορμή την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα σε θεατρική παράσταση στο Παλλάς. 

Ειδικότερα, η Άννα Καραμανλή εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τους δύο πιλότους που σκοτώθηκαν στην Ανδραβίδα και είπε: «Πάλι καλά που ο κ. Τσίπρας κράτησε ενός λεπτού σιγή στην ομιλία του στο Περιστέρι» κατηγορώντας συνέχεια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου πιλότου, πήγε χαμογελαστός και συνοδευόμενος από δύο κυρίες σε παράσταση στο θέατρο Παλλάς. Η κυρία Καραμανλή έδειξε μάλιστα τη σχετική φωτογραφία, φωνάζοντας: «Αυτή είναι η υποκρισία Τσίπρα».

«Αθλιότητα», είπε με την σειρά του ο Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος της άρπαξε τη φωτογραφία με δύναμη μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή και την τσαλάκωσε. 

Αμέσως ο Δημήτρης Οικονόμου πήρε τον λόγο και του είπε ότι η χειρονομία αυτή σε μια κυρία δεν ήταν σωστή, με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει συγγνώμη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.