Σκάει «βόμβα» από το Ντουμπάι στην Euroleague

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Πληροφορία που συνιστά «βόμβα» για το ευρωπαϊκό μπάσκετ μετέφερε με δημοσίευμα της η «Μundo Deportivo», σημειώνοντας πως υπάρχει έντονη επιθυμία να συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα με ομάδα η πόλη του Ντουμπάι, «πετώντας» στο τραπέζι 50 εκατ. ευρώ ως χορηγία για την διοργάνωση.
Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, το Ντουμπάι προσφέρει ένα ποσό πέντε φορές πάνω από αυτό που διαθέτει η Turkish Airlines που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Η προσφορά του Ντουμπάι περιλαμβάνει και μία έκπληξη που δεν είναι άλλη από το να δεχτεί η Euroleague τη συμμετοχής μίας ομάδας από τη χώρα, που ωστόσο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού υπάρχει φιλοδοξία να αποκτήσει την «αφρόκρεμα» του ευρωπαϊκού μπάσκετ με το ανάλογο ασφαλώς αντίτιμο!

Το εγχείρημα σίγουρα δεν θα είναι εύκολο όπως είναι στα λόγια, όμως όπως ήδη αναφέρεται, άνθρωποι του Ντουμπάι, συνεχίζουν τις επαφές με την διοργάνωση για τον τρόπο που θα γίνει προσπάθεια στο να είναι εφικτό να προστεθεί μία ομάδα από το Ντουμπάι στην ελίτ της Ευρώπης. Τέλος, στις συζητήσεις έχει αναφερθεί και η διεξαγωγή του Final Four της Euroleague στο Ντουμπάι, όχι όμως μόνο για μία σεζόν, αλλά για τρεις και μάλιστα συνεχόμενες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.