«Σκάει» η δεύτερη... βόμβα για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης05 Ιουλίου 2022

Αποστολή στην Αυστρία: Γ. Στράντζαλης

Εφόσον πυροδοτηθεί θα προκαλέσει μεγαλύτερο κρότο σε σχέση με τον...ντόρο που δημιουργήθηκε από τη συμφωνία με τον Αντρε Γκρέι καθώς πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr αναφέρουν ότι ο Αρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με επιθετικό αναγνωρισμένης αξίας με σκοπό να δημιουργήσει ένα τρομερό δίδυμο στην επίθεση.

Κατά τις ίδιες πηγές πρόκειται για μια υπόθεση πάνω στην οποία γίνεται δουλειά εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα. Είναι το όνομα που δεν έχει διαρρεύσει από τα ταξίδια του Θόδωρου Καρυπίδη στο Λονδίνο. 

Για την ακρίβεια, κυριαρχεί η εντύπωση ότι οι επισκέψεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Αρης στην πρωτεύουσα της Αγγλίας έγιναν για λογαριασμό των Αντρε Γκρέι, Μπριάν Νταμπό αλλά ασφαλείς πληροφορίεςτης«Μ» αναφέρουν ότι ο κύριος λόγος είναι ένας άλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος εφόσον αποκτηθεί θα προκαλέσει ισχυρό κρότο.

 Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, υπήρξε διεθνής με τη χώρα του για πολλά χρόνια και μάλιστα πριν από κάποια χρόνια ούτε κατά διάνοια δεν θασυζητούσε την «προοπτική» παρουσίας του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Αρης έριξε τα δίχτυα του πριν από περίπου ενάμιση μήνα, αυτά δεν κόπηκαν καθώς ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες επαγγελματικές συνεργασίες του. 

Ο Αρης δεν μπορεί να του προσφέρει οικονομικό κίνητρο υπό την έννοια ότι οι απολαβές του ποδοσφαιριστή ήταν συντριπτικά μεγαλύτερες σε σχέση με τοσυμβόλαιο που έχουν προτείνει οι «κίτρινοι», γι’ αυτόν τον λόγο έχουν εστιάσει στ0 ποδοσφαιρικό project που θέλουν να δημιουργήσουν αλλά και στον πρωταγωνιστικόρόλο που θα έχει στην ομάδα. Και περιμένουν την οριστική απάντησή του γνωρίζοντας ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερα πορτοφόλια.

Εκτιμούν ότιεντός 48ώρου θα ξέρουν την οριστική απάντησή του καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει δώσει deadline στον εαυτό του για την επόμενη επιλογή στην καριέρα του. Πρόκειται για τη μία από τις δύο ηχηρές κινήσεις που έχουν οι «κίτρινοι» κατά νου. Η δεύτερη σχετίζεται με μέσο από την Ιβηρική Χερσόνησο με τον οποίον βρίσκεται σε επαφές αλλά τους χωρίζει οικονομική διαφορά.

+ Με τον φιλικό αγώνα κόντρα στον Αρη, η Γάνδη ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της επί αυστριακού εδάφους, με τον προπονητή της βελγικής ομάδας, Χάιν Βαχάνζεμπρουκ να τονίζει μετά το φιλικό με τον Αρη: 

“Ήταν ένα έντονο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη. Είχε πολλές μάχες. Ήταν το τελευταίο ματς εδώ (σσ στην Αυστρία), επιστρέφουμε στη βάση μας και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά μας”. 

Για τονΑρη είπε ότι... “είναι μία καλή ομάδα, με καλό medium block. Δεν έδωσε πολύχώρο και δεν έβγαινε πολύ μπροστά. Για μένα δεν ήταν πέναλτι, αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό. Στο δεύτερο μέρος δημιούργησε περισσότερο. Έπρεπε και εμείς να σκοράρουμε στο δεύτερο μέρος. Είναι φιλικό όμως και θα πάρουμε τομάθημά μας”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.