Σίτσας: «Αυτό είναι το μεγάλο όπλο του Άρη» - Τι είπε για την εμπλοκή του στην Καβάλα

Metrosport Team22 Ιουλίου 2021

Ο Δημήτρης Σίτσας μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον σημερινό αγώνα του Άρη με την Αστάνα στο Καζακστάν για το Conference League και την προσπάθεια εμπλοκής του στα διοικητικά δρώμενα της Καβάλας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν μπορεί ο Άρης να πάρει σκορ πρόκρισης από σήμερα:

«Νομίζω ότι μπορεί να το πετύχει ο Άρης. Έχει όλα τα φόντα. Είναι ίδια ομάδα κατά 80%-90% σε σχέση με πέρσι. Η ομοιογένεια είναι μεγάλο όπλο. Μπορεί να πάρει προβάδισμα από σήμερα ο Άρης».

Για το ότι ο Ντένις θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια:

«Ήταν επιλογή των ανθρώπων της ομάδας να αποκτηθεί νέος τερματοφύλακας. Αν βρήκαν στο πρόσωπο του Ντένις τον βασικό γκολκίπερ, θα φανεί στη χρονιά. Νομίζω γι’ αυτό τον απόκτησαν, γι’ αυτό του δίνουν τη θέση αυτή από το πρώτο παιχνίδι».

Για την ανάγκη ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας:

«Όπως φάνηκε και στα φιλικά, εκεί είναι το πρόβλημα. Να αποκτήσει ο Άρης δύο στόπερ. Στο υπόλοιπο κομμάτι υπάρχει ισορροπία. Η αποχώρηση του Ροζ αφήνει μεγάλο κενό και πρέπει να καλυφθεί με μεταγραφή».

Για το πρόβλημα στο εύκολο γκολ:

«Κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο κομμάτι αυτό είναι αυτές που λέμε και είναι δεδομένες. Στόπερ και φορ. Ίσως και ένα οκτάρι, ένας παίκτης που είναι Box to Box. Πρέπει να ενισχυθεί ο Άρης παραπάνω εκεί».

Για την προσπάθεια εμπλοκής του με την Καβάλα διοικητικά:

«Υπήρχε μια κρούση στους ανθρώπους της Καβάλας για το αν δίνουν την ομάδα. Όχι από εμένα αποκλειστικά. Έγινε από τη δική μου εταιρία και από έναν όμιλο που είναι από πίσω και δραστηριοποιείται στη Χαλκιδική. Η εταιρία μου δραστηριοποιείται στον τομέα των ΚΔΑΠ, έχω τρία μεγάλα κέντρα. Η επιδίωξή μου ήταν αυτή. Να ασχοληθώ με την Καβάλα. Ασχολούμαι προπονητικά, ξέρω την περιοχή, είμαι γέννημα θρέμμα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια επένδυση από την εταιρία και τον Γερμανικό όμιλο. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες. Η αδειοδότηση μας πήγε πίσω. Είναι ο περιορισμός των μεταγραφών».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.