Σίτσας: «Δεν υπάρχει σχεδιασμός στην διοίκηση- Δεν έπρεπε να φύγει τώρα ο Πάρντιου»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής  Δημήτρης Σίτσας , μιλώντας για την απόφαση της ΠΑΕ Άρης να απομακρύνει τον Άλαν Πάρντιου από τον πάγκο της ομάδας και να πορευθεί με τον Απόστολο Τερζή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5: Αρχικά, για τον προσωρινό «διορισμό» του Απόστολου Τερζή είπε χαρακτηριστικά πως:  «Γιατί να μην μπορεί ο Τόλης Τερζής να καθίσει στον πάγκο του Άρη, επειδή είναι Έλληνας;

Από αυτά που έχει δείξει εως τώρα τις φορές που χρειάστηκε να κάτσει στον πάγκο του Άρη, νομίζω πως του αξίζει μια ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του το μέγεθος του Άρη. Όποιος άλλος και να έρθει τώρα, δεν νομίζω πως θα υπάρχει διαφορά, γιατί το θέμα είναι το τι μπορείς να φτιάξεις μεσούσης της περιόδου.»

Για τις απανωτές αλλαγές προπονητών του Άρη κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ένας σχεδιασμός της διοίκησης με τον προπονητή από την αρχή της χρονιάς. Πρέπει να αφήσουν έναν προπονητή να δουλέψει. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Λείπει το πλάνο και η οργάνωση από τον Άρη. Πρέπει να αφήσεις ένα προπονητή να δουλέψει με τους παίκτες που θα διαλέξει ο ίδιος. Γιατί να αλλάζεις συνέχεια προπονητές;

Ο προπονητής πρέπει να έχει βάση και σχεδιασμό από την αρχή της χρονιάς, ώστε και οι επιλογές  και οι ευθύνες να βαραίνουν τους ίδιους. Το ίδιο έχει συμβεί και στη περίπτωση του Λουτσέσκου και του Γιοβάνοβιτς».

Για το αν ήταν σωστή η απόφαση της απομάκρυνσης του Άλαν Πάρντιου: «Νομίζω τώρα όχι, δεν έπρεπε να φύγει. Είναι ένας προπονητής που ήρθε μεσούσης της περιόδου, με διαφορετική φιλοσοφία από όλους τους άλλους. Ξέρουμε ότι είναι πετυχημένος το δείχνει και το βιογραφικό του και φυσικά όλα όσα έχει πετύχει στην Αγγλία. Έπρεπε να του δώσουν την δυνατότητα να μείνει και και να κάνει πράγματα και για την επόμενη χρονιά».

Τέλος, για την παραμονή των τεσσάρων ημερών στον Αγροτικό Αστέρα, είπε χαρακτηριστικά πως: «Όταν κάποια πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις και όταν δεν βρίσκεις αυτά που σου έχουν πει, αν θέλεις να λέγεσαι προπονητής σηκώνεσαι φεύγεις και λες ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία με τον σύλλογο. Εγώ είπα ότι δεν μπορώ να δουλέψω χωρίς να έχω τον κατάλληλο υλικό.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.