Σίσκος: «Σκοράροντας με αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2021

Ο Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ, Δημήτρης Σίσκος, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε για την φιλανθρωπική δράση «Σκοράροντας με αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας».

«Η ΕΠΣΜ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης και με το Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο (11-12 Δεκεμβρίου) την φιλανθρωπική δράση «Σκοράροντας με αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας». Το συγκεκριμένο διήμερο θα καταμετρηθούν όλα τα γκολ που θα επιτευχθούν σε όλες τις αναμετρήσεις όλων των κατηγοριών και θα πολλαπλασιαστούν με 10 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από δωρεές φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης θα δοθεί ως οικονομική ενίσχυση στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη για να αγοραστεί ένας απινιδωτής. Θα γίνουν 74 αγώνες και στις τέσσερις κατηγορίες, ενώ περίπου μπαίνουν κατά μέσο όρο 2.5 γκολ σε κάθε αγώνα. Επίσης, θα δοθούν και κάποιες δωροεπιταγές σε άπορες οικογένειες. Πέρυσι δώσαμε είδη καθαρισμού στον σύλλογο συνδρόμου Down με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία».  

Για τα προβλήματα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό την περίοδο του κορωνοϊού:

«Στα γήπεδα της ΕΠΣΜ μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι, αλλά τα μισά γήπεδα και παραπάνω δεν έχουν εξωτερική περίφραξη και έτσι δεν μπορείς να πεις τον άλλο, από τον δρόμο δεν θα έρθεις. Ο καθένας έχει την δική του ευθύνη και θα πρέπει να τηρεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ο κορωνοϊός χτύπησε οικονομικά τις ερασιτεχνικές ομάδες και σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον σύνδεσμο διαιτητών καθώς την προηγούμενη εβδομάδα οι μισές ομάδες είχαν μια δωρεάν διαιτησία και οι υπόλοιπες το σαββατοκύριακο που έρχεται. Τα λεφτά που παίρνουν οι διαιτητές εντός πόλης είναι 110 ευρώ και εκτός σε κάτι απομακρυσμένα χωριά μπορεί να φτάσει και τα 200. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι τα γήπεδα. Δυο γήπεδα που ανήκουν στον Δήμο Θεσσαλονίκης, είναι σε άθλια κατάσταση και σε αυτό ευθύνεται ο Δήμος. Να σας πω ένα παράδειγμα στο γήπεδο της Τριανδρίας θέλουμε να αλλάξουμε τον φωτισμό από τους προβολείς και δεν βρίσκουμε έναν γερανό. Εχουμε απευθυνθεί και στην περιφέρεια και στον δήμο αλλά αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Όσον αφορά για το στοίχημα, εμείς ως Ενώσεις δεν έχουμε πάρει χρήματα, παρά μόνο τα σωματεία που είναι στο Μητρώο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.