Σίσκος: «Η κατάσταση είναι δύσκολη»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2020

Ολα ήταν έτοιμα για την έναρξη των Πρωταθλημάτων αλλά το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού οδήγησε σε κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων και μετάθεση της έναρξης της Α1 και Α’ κατηγορίας αλλά και των υπόλοιπων κατηγοριών. 

Ο πρόεδρος της επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ Δημήτρης Σίσκος μίλησε στην εφημερίδα Metrosport για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί: «Η έναρξη των Πρωταθλημάτων εξαρτάται και από άλλους παράγοντες που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Η κατάσταση είναι δύσκολη, το βλέπουμε όλοι μας. Τα κρούσματα είναι αρκετά. Πολλές ομάδες αλλά και δήμαρχοι παίρνουν τα μέτρα τους. Πιστεύω το επόμενο δεκαήμερο δεν θα υπάρξει τίποτε το ενθαρρυντικό ώστε να ξεκινήσουν τα Πρωταθλήματα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή ώστε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Από την πλευρά μας ότι είναι να το κάνουμε, θα το κάνουμε. Μας βοηθάει το γεγονός ότι έχουμε μικρούς ομίλους και όταν σταματήσει το μεγάλο φορτίο του κορωνοιού θα ξεκινήσουμε και θα ολοκληρώσουμε τα Πρωταθλήματα. Θεωρούσαμε ότι πρόβλημα ήταν τα γήπεδα όπου έπαιζαν πολλές ομάδες αλλά βλέπουμε ότι το πρόβλημα επεκτείνεται και σε γήπεδα της περιφέρειας καθώς ομάδες έχουν κρούσματα. Αυτή τη στιγμή έχουν κλείσει τα περισσότερα γήπεδα. Πως μπορούμε εμείς να ορίσουμε αγώνες;».  

- «Τι θα πρέπει να κάνουν οι ομάδες;»  

«Από την αρχή είχαμε πει ότι θα πρέπει να επιμείνουν οι ομάδες στις απολυμάνσεις στους χώρους των γηπέδων, είτε μόνες τους είτε με τη βοήθεια των δήμων και βλέπουμε τώρα να κλείνουν αρκετά γήπεδα για απολυμάνσεις. Γιατί δεν το έκαναν πιο μπροστά; Στους πάγκους βλέπουμε να μην φοράει κανείς μάσκα κάτι που θα πρέπει να αλλάξει και ακόμη η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες θα πρέπει να περιοριστεί. Ακόμη και αυτοί οι λίγοι διοικητικοί παράγοντες θα πρέπει να φοράνε μάσκες και να τηρούν τα μέτρα». Με την έναρξη της περιόδου υπήρξαν και οι πρώτες ποινές σε ομάδες. Για το θέμα ο Δημήτρης Σίσκος τόνισε: «Οποιοι παρεκτρέπονται με οποιαδήποτε ιδιότητα και αν έχουν, εντός των αποδυτηρίων και του γηπέδου θα έχουν τις αντίστοιχες τιμωρίες. Εφαρμόζουμε αυτό που λέει ο ΚΑΠ».

Από την χθεσινή εφημερίδα Μετροσπορτ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.