Σίσιτς: «Φέτος είναι η χρονιά του Κούρτιτς! Αυτό λείπει φέτος από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μίρνες Σίσιτς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ηρακλή, ΟΦΗ, ΑΕΛ και Παναιτωλικού, μίλησε για τον Σλοβένο συμπατριώτη του, Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στον ΠΑΟΚ και τον οδηγεί με τα 8 γκολ που έχει πετύχει σε 1.596 αγωνιστικά λεπτά, σημειώνοντας πως φέτος είναι η χρονιά του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά σημείωσε για τον Κούρτιτς: «Είναι φίλος μου, παίξαμε μαζί στην Εθνική. Στον ΠΑΟΚ έχει βρει στόχο και έχει ρόλο σε μία ομάδα που τον βολεύει. Είναι η χρονιά του φέτος και έχει και την εμπειρία από την Ιταλία που είναι ένα επίπεδο παραπάνω από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μία χαρά, χαίρομαι που τα πηγαίνει καλά».

Για να προσθέσει: «Έχει πάρα πολλά παιχνίδια, έχει πολλές εμπειρίες. Έχει έρθει σε μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και αυτό είναι κάτι που τον βοηθάει, ξέρει που ήρθε. Έχει δίπλα του έναν παίκτη που καλύπτει τους χώρους που αφήνει πίσω του ο ίδιος. Στην Ιταλία, ο ρόλος του ήταν στη θέση «6» κάλυπτε τους κενούς χώρους, μοίραζε το παιχνίδι και τώρα έχει βοήθειες. Ξέρετε τι είναι ο συμπαίκτης σου να τρέχει 13 χιλιόμετρα; Πρέπει να είσαι πολύ καλός για να καλύπτεις αυτές τις αποστάσεις, όπως έκανε ο Τσιγγάρας».

Για την εικόνα που έχει για τον Δικέφαλο, επισήμανε: «Για τον ΠΑΟΚ φέτος το πρωτάθλημα… πάει και του λείπει η σταθερότητα από τα παιχνίδια του ακόμα και από τα μικρότερα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται με τον Ολυμπιακό, αλλά στις άλλες αναμετρήσεις».

Ενώ ακόμα αναφέρθηκε στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Πήρα τον Γιοβάνοβιτς τηλέφωνο, αλλά δεν μου απάντησε, του εύχομαι ότι καλύτερο και φέτος , αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες. Είναι πολύ καλός προπονητής και θα προχωρήσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.