Σιούγκαρης: «Θα πήγαινα τον Τζόλη στον Ιβάν και θα του έλεγα τον αφήνω στα χέρια σου»

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Σιούγκαρης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την συμφωνία του Χρήστου Τζόλη με την αμερικανική εταιρία εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, «Wasserman».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την συμφωνία του Τζόλη με την Wasserman: «Εγώ θα πω την δική μου άποψη, αν ήμουν ο πατέρας του Τζόλη θα πήγαινα στο Ιβάνκαι θα του έλεγα δες το σαν δικό σου παιδί και αποφάσισε τι είναι καλύτερο για τον Χρήστο. Τον αφήνω στα χέρια σου. Ελάχιστοι ξέρουν πως δουλεύει αυτή η εταιρεία. Ο Ιβάν, μπορεί να βρει καλύτερα γραφεία, και στην Ελλάδα όχι μόνο στο εξωτερικό. Αν για παράδειγμα ο Βρύζας και ο Διαμαντόπουλος ξέρουν ότι αυτή η εταιρεία είναι καλή τότε ας πάει εκεί. Εγώ δεν λέω ότι δεν είναι σοβαρή εταιρεία. Λέω ότι όταν έχουν τόσους πολλούς αστέρες στο πελατολόγιο τους, είναι φυσιολογικό να δώσουν προτεραιότητα σε αυτούς και μετά με τον Χρήστο. Θα πρέπει να πάνε στον Ιβάν Σαββίδη και να πουν τον εμπιστεύομαι σε σένα».

Ερωτηθείς για τις συμφωνίες μεταξύ των ατζέντηδων: «Η κάθε εταιρία έχει τους δικούς της δεσμευτικούς όρους. Εφόσον είναι μια τόσο σοβαρή εταιρία τότε σίγουρα δεν θα είναι τυχάρπαστη. Πριν από λίγο είπατε ότι ο Βιερίνια έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Έκανε καλά που πήγε αμέσως στον Ιβάν. Πρέπει να πας στο αφεντικό και να πεις κανόνισε τα εσύ».

Για τις αμοιβές των ατζέντηδων: «Το νόμιμο είναι το 10%. Όταν είναι πολύ μεγάλα τα ποσά αυτός που πληρώνει προσπαθέι να κατεβάσει αυτό το ποσοστό στο 7-8%. Αν κάνει συμφωνία και πληρώσει την εταιρία αυτός που πληρώνει το 10% τότε είναι ακόμα καλύτερα. Αυτός που πληρώνει είναι αυτός που αγοράζει, η ομάδα που θα πάρει τον Τζόλη για παράδειγμα».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.