Σινιόρι: Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για στοιχηματισμό!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος02 Ιουνίου 2021

Πρόκειται για έναν από τους μεγάλους επιθετικούς του Calcio. Στην Ελλάδα και στον Ηρακλή μπορεί να μην το πιστοποίησε, αλλά με τις Φότζια, Μπολόνια και ειδικά με τη Λάτσιο, ο Τζιουζέπε Σινιόρι «φόρτωνε» αδιάκοπα τα αντίπαλα δίχτυα στην Ιταλία.

Ο 53χρονος σήμερα βετεράνος επιθετικός, είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί για στοιχηματική υπόθεση στην Ιταλία, πριν από 10 χρόνια, το 2011 και για 5 χρόνια είχε αποκλειστεί από τη συμμετοχή σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, οποιασδήποτε κατηγορίας και στην FIGC (την Ιταλική Ομοσπονδία).

Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello sport, ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, υπέγραψε το… συγχωροχάρτι στον Μπέπε Σινιόρι.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής πλέον έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει ενεργά γύρω από το ποδόσφαιρο.

«Ευχαριστώ όσους ήταν κοντά μου»

Ο «Μπέπεγκολ» σε ανάρτησή του στα Social Media μετά τη σημερινή εξέλιξη τόνισε: «1η Ιουνίου 2011 η αρχή - 1η Ιουνίου 2021 το τέλος. 10 χρόνια - 120 μήνες - 3.650 ημέρες. Σήμερα ο πρόεδρος της FIGC, Gravina, υπέγραψε τη χάρη που ακυρώνει την κατηγορία. Ευχαριστώ θερμά όλους εκείνους που ήταν κοντά μου σε αυτά χρόνια που με έχουν κάνει ισχυρότερο και ακόμη πιο πεπεισμένο ότι η θέληση και η αποφασιστικότητα είναι θεμελιώδεις για την επίτευξη στόχων σε κάθε τομέα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.