Σίμος: «Στόχος μας να δώσουμε χρόνο και στα νεαρά παιδιά»

Πέτρος Χαριζακλής15 Ιανουαρίου 2020

Στις δυσκολίες του αγώνα που γνώριζε πριν την έναρξή του και στις δοκιμές που έκανε στάθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του ΟΤΕ.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα, δοκιμάσαμε πράγματα, κρατάμε μερικά από αυτά που μας αρέσουν και συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Ολοι γνωρίζουν ότι το πρότζεκτ του ΟΦΗ αποσκοπεί στο να προωθήσουμε Ελληνες παίκτες και νεαρά παιδιά, θέλει υπομονή και χρόνο για να γίνει αυτό, από την αρχή έχουμε πει πως θα δώσουμε χρόνο σε νεαρά παιδιά και στο τέλος της χρονιάς θα αξιολογήσουμε τι έχει γίνει σε αυτό το κομμάτι».

«Φτιάχνουμε χαρακτήρα σε τέτοια παιχνίδια»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Μανώλης Μπολάκης, που τόνισε πως η ομάδα του κοιτάει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και πως τέτοια παιχνίδια κόντρα σε ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ, χτίζει τον χαρακτήρα της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι από το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο για εμάς, κάναμε την προσπάθειά μας με πολλές αλλαγές, επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα τώρα γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο. Φτιάχνουμε χαρακτήρα με τέτοια παιχνίδια, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, πάμε για τη νίκη σε κάθε ματς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.