Σίμος: «Κέρδισε ο πιο αποτελεσματικός Άρης»

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2020

Η αποτελεσματικότητα του Άρη ήταν το στοιχείο που έκρινε το ματς στο Ηράκλειο σύμφωνα με τον Γιώργο Σίμο.

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται περισσότερη δουλειά ώστε να βελτιωθεί για να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος:

Για το ματς: «Κέρδισε η πιο αποτελεσματική ομάδα. Είχαμε περισσότερες στιγμές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου αλλά δεν είχαμε καθαρή σκέψη για να τις τελειώσουμε. Αυτή είναι η διαφορά. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τος ποδοσφαιριστές. Είχαμε τον έλεγχο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Αν γινόταν 2-1 θα ήταν διαφορετικά. Με τα «αν», όμως, δεν γίνεται ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Για τις απουσίες που είχε ο ΟΦΗ: «Είμαστε μια καινούρια ομάδα με 14 νέους παίκτες. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Για την απουσία του κόσμου: «Μας λείπουν οι φίλαθλοι, μας κουράζει αυτό, δεν μας αρέσει, δεν υπάρχει ζωή. Τελειώνουμε μια χρονιά, το 2020. με τον κορωνοϊό. Να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα αυτή η περιπέτεια. Να επιστρέψουν οι φίλοι στα γήπεδα και να γίνει γρήγορα. Είναι η μεγάλη στενοχώρια μας που δεν είχαμε κόσμος στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που το περίμενε για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Θέλαμε να γιορτάσουμε με τους φιλάθλους μας γιατί το αξίζαμε. Εύχομαι υγεία για το 2021 και ό,τι καλύτερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.