Σιμόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2020

Στην μάχη του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας και τη μεγάλη νίκη του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε μιλώντας στο Μετροπολις 95,5, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, κ. Στράτος Σιμόπουλος. «Παρακολούθησα τον αγώνα από το κέντρο της ΠΑΟΚτσίδικης ψυχής, δυτικά, πάντα δυτικά, στην πλατεία της Μενεμένης. Εβρεχε πραγματικά, αλλά και μεταφορικά έβρεχε γκολ» είπε εισαγωγικά ο κ. Σιμόπουλος και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπούσε χθες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να λέμε εμείς οι πολιτικοί ότι δεν πρέπει το ποδόσφαιρο να εμπλέκεται με την πολιτική, αλλά τι να κάνουμε, το συναίσθημα είναι πάντα συναίσθημα. Απέναντι στους Τούρκους εκπροσώπησε ο ΠΑΟΚ την Ελλάδα και την εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο.  

Βέβαια η ομάδα ήταν πολύ καλή κυρίως επιθετικά. Να σημειώσω ότι οι Ελληνες παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ έχουν δείξει ιδιαίτερες δυνατότητες. Τέτοιοι είναι ο Τζόλης που είναι 18 χρονών και ο Πέλκας που τον ξέρουμε. Ισως πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Τα φυτώρια, ακούμε π.χ της Μπαρτσελόνα, βγάζουν παίκτες που δεν τους ήξερε κανείς, οι οποίοι δεν κόστιζαν καθόλου και ξαφνικά στοιχίζουν 50, 100 και 200 εκατ. στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ο Τζόλης απέδειξε ότι αυτός είναι ο δρόμος και για τον ΠΑΟΚ».  

Στη συνέχεια ο κ. Σιμόπουλος απένειμε τα εύσημα στον Φερέϊρα: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή ο οποίος στον αγώνα με τη Μπεσίκτας απέδειξε ότι μπορεί να πετύχει πολλά. Τα τρία γκολ έγιναν με τον ίδιο τρόπο, άρα είχε διαβάσει καλά τον αντίπαλο. Ισως να χρειαστούν και κάποιες μεταγραφές, ίσως και να φύγει κάποιος παίκτης. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Στόχος πρέπει να είναι με τις προσθαφαιρέσεις να δημιουργηθεί μία ικανή ομάδα ώστε να κατακτήσουμε πάλι το Πρωτάθλημα και επιτέλους να μπούμε στους ομίλους. Είναι αλήθεια ότι θα αλλάξει επίπεδο η ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη αν μπούμε στους ομίλους του Champions League».  

Απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε το νέο γήπεδο ο κ. Σιμόπουλος είπε: «Για το νέο γήπεδο η κυβέρνηση κάνει αυτά που πρέπει να κάνει και ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει παράπονο. Υπάρχει μια απόλυτη συνεργασία και προχωρούν τα θέματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.