Σιμόπουλος: «Γνωρίζω την οικογένεια του 23χρονου εδώ και 10 χρόνια» - Τι απαντά για τον πελάτη του

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θόδωρος Σιμόπουλος.

Ο δικηγόρος του 23χρονου ο οποίος έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του 23χρονου Άλκη, μίλησε για την εμπλοκή του πελάτη του, το χρονικό της υπόθεσης, ενώ αποκαλύπτει σχέση που έχει ο ίδιος με την οικογένεια του συλληφθέντα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τον πελάτη του: «Τελευταία επικοινωνία είχα την Τρίτη, είναι σοκαρισμένος και συγκλονισμένος, ενώ είναι βαθύτατα μετανοημένος. Θα έλεγα ότι και μία συγγνώμη την οποία θα μετέφερα και εγώ προς όλους, ίσως να ήταν γράμμα κενό, αλλά με τη δική του συμπεριφορά μετά φάνηκε να δείχνει πόσο μετανιωμένος είναι. Η κυρία Μπενέα έχει πολύ έγκυρες πληροφορίες και ο 23χρονος έδωσε μία αναλυτική ομολογία η οποία ταυτίζεται απόλυτα με τις αστυνομικές έρευνες».

Για τα περιστατικά βίας συνολικά: «Όλοι ζούμε στην πόλη, όλοι υποστηρίζουμε μία ομάδα. Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και ξεφεύγει από την παιδεία μας, από την κουλτούρα μας και είναι έξω από κάθε λογική. Κάνω την εκτίμηση πως αν δεν υπήρχε η δολοφονία, αυτό το επεισόδιο θα ήταν ένα ακόμα από τα πολλά αλλά τώρα νομίζω πως είναι η ώρα να γίνει η αλλαγή. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα! Να κυκλοφορούν τα παιδιά μας έξω και να φοβούνται για το τι ομάδα είναι. Μόνο στην σκέψη μπαίνεις σε ένα καθεστώς τρόμου, να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις στην πόλη σου. Πριν από μερικά χρόνια είχα υπερασπιστεί οπαδούς του Ηρακλή που είχαν κατακρατήσει έναν οπαδό του ΠΑΟΚ στα γραφεία τους, αυτά δεν έχουν ομάδες».

Για να προσθέσει: «Είναι νέα παιδιά που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους, εγώ μίλησα με την μητέρα του παιδιού που την ξέρω εδώ και χρόνια γιατί εργάζεται ως καθαρίστρια, μίλησα με τον εργοδότη του, την αδερφή του, όλοι μιλάνε για ένα πολύ καλό παιδί στην κοινωνική του ζωή. Γνωρίζω την οικογένεια του εντολέα μου πάνω από 10χρονια, ενώ το παιδί το έχω υπερασπιστεί ξανά για ένα περιστατικό στο οποίο αρνείται την εμπλοκή του.

Ενώ για τα όσα ακούγονται για την αμοιβή του ίδιου αλλά και τη βιασύνη του κυρίου Θεοδωρικάκου για τη σύλληψη του 23χρονου: «Για να το διασκεδάσω λίγο το γεγονός και η εξέλιξη διέψευσε όλους όσους βιάστηκαν. Να μην προσπαθήσουμε να εργαλοποιήσουμε τα τραγικά γεγονότα και την οικογένεια για άλλους σκοπούς. Όλα τα δικαιολογώ, υπήρχε η πίεση της κοινωνίας μετά από ένα αποτρόπαιο περιστατικό. Ήταν ένα ατυχές γεγονός από τον Υπουργό και η Αστυνομία έδρασε πολύ γρήγορα ενώ άλλες φορές κάνουν χρόνια για να βρεθεί μία λύση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.