Σιμόπουλος: «Φτάνουμε στο τέλος για τη Νέα Τούμπα, σε ήρεμους τόνους να τελειώνουμε»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2021

Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη γραφειοκρατική διαδικασία που απαιτείται για τη Νέα Τούμπα, εκτιμώντας πως φτάνει στο τέλος της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να τονίσω ότι η διαδικασία για το Προεδρικό Διάταγμα πάει πιο γρήγορα απ’ ότι με του Παύλου Μελά και τη ΔΕΘ. Μένει το θέμα του Καυταντζογλείου. Πήγε χθες η ΠΑΕ στον Δήμο για να ξεκινήσει την ετοιμασία του φακέλου. Αυτό σημαίνει ότι τελείωσε η φάση του Προεδρικού Διατάγματος. Μια σύμβαση που έστειλε το Καυτανζόγλειο, δεν ήταν… Ευαγγέλιο».

Για το ότι υπάρχει θέμα με τη στάση του Λευτέρη Αυγενάκη:

«Έχει ευθύνη η κα. Γούλα απέναντι στους νόμους. Αυτό που έστειλε μπορεί να έχει υπερβολικούς όρους. Θα πει ο ΠΑΟΚ, αυτό είναι υπερβολικό. Σε χαμηλούς τόνους και να τελειώνουμε. Υπάρχουν υπηρεσιακοί παράγοντες για την πρώτη ομάδα. Ας στείλει τη μελέτη ο ΠΑΟΚ να τελειώνουμε για τη μεγάλη ομάδα. Θα το δουν από Δευτέρα και θα τελειώνουμε. Ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα γήπεδο που πρέπει και να είναι καλό και για την πόλη. Είμαστε στο τέλος. Απ’ όσο παρακολουθώ απ’ όλες τις πλευρές, είμαστε στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το φάκελο της άδειας. Υπάρχουν υπηρεσιακοί παράγοντες που θέλουν να έχουν καλυμμένα τα νώτα τους. Ας τους δώσουμε τη μελέτη που θέλουν να τελειώνουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.