Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη- Δημοτική δαπάνη η κηδεία του στο Φίλυρο

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2022

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Αλέξανδρο Νικολαΐδη καλούνται να πούνε σήμερα όσοι υπήρξαν συνοδοιπόροι στην ζωή του, άνθρωποι του αθλητισμού και μη, αλλά και εκείνοι που άκουσαν για πρώτη φορά το όνομά του, διαβάζοντας τον συγκλονιστικό του αποχαιρετισμό από αυτήν την ζωή.

Νικημένος από το καρκίνωμα Nut, με το οποίο πάλεψε «βουβά» και διακριτικά για μήνες, ο σπουδαίος Έλληνας Ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο έφυγε από την ζωή χθες το πρωί (14/10). Σήμερα (15/10), λοιπόν, η οικογένειά του αλλά και όλος ο κόσμος που τον γνώρισε και τον δόξασε μέσα από την σπουδαία του πορεία στον αθλητισμό, καλούνται να τον αποχαιρετήσουν για ύστατη φορά.

Η κηδεία του θα λάβει χώρα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, με τη σορό του να εκτίθεται προς χαιρετισμό στον Ιερό Ναό από τις 15.00.

Έπειτα, θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία στις 16.00 και κατόπιν ο ενταφιασμός στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης, ενώ η κηδεία του Έλληνα Ολυμπιονίκη θα γίνει δημοτική δαπάνη, όπως αποφάσισε ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Η οικογένειά του κάλεσε τον κόσμο αντί στεφάνων, να κάνει δωρεές εις μνήμην του σε ευαγή ιδρύματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.