Στήλες Βet builder με… Metro

Σήμερα θα μας πληρώσουν οι κάρτες

Γιώργος Ζαΐρης19 Μαρτίου 2023

Ντέρμπι σήμερα σε όλη την Ευρώπη και δεν αναφέρομαι μόνο στο δικό μας Πρωτάθλημα και στην αυλαία των πλέι οφ. Ενδεικτικά να αναφέρω το Αγιαξ-Φέγενορντ, το Λάτσιο-Ρόμα και το Ιντερ-Γιουβέντους. Θέλετε και άλλα; Μα πως μπορώ να ξεχάσω το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ που ουσιαστικά για τους φιλοξενούμενους είναι η τελευταία ευκαιρία να μείνουν στο κόλπο του τίτλου. Ντέρμπι και το Αρης-ΠΑΟΚ και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Κοινώς ένας μικρός χαμός και οι κίτρινες κάρτες θα βγαίνουν από το τσεπάκι των διαιτητών συχνά ώστε να μας πληρώσουν.

Στη δεύτερη πρόταση θα πάω με τελικές προσπάθειες. Δεν ασχολούμαι με σημείο στο ματς του Κλεάνθης Βικελίδης αλλά ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή επιθετική γραμμή. Δεν μπορεί να μην απειλήσει και ο Αρης. Για αυτό και οι συνολικές προσπάθειες για γκολ over 19.5 στο ματς είναι μια καλή απόδοση. Προσέξτε δεν αναφερόμαστε στα σουτ στην εστία αλλά για τις προσπάθειες για γκολ. Τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα οι δυο ομάδες δημιουργούν. Για αυτό και το θεωρώ το συγκεκριμένο safe ποντάρισμα.

Στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, το άγχος το έχουν οι γηπεδούχοι και κυρίως μετά το διασυρμό τους από τον Ολυμπιακό. Το να σκοράρει ο Παναθηναϊκός έστω και ένα γκολ είναι σημείο που θα το αγοράσω. Το είχα επιλέξει και για τον Ολυμπιακό στο αντίστοιχο ματς με την ΑΕΚ και βγήκε εύκολα. Επίσης δεν μπορώ να το προσπεράσω και ως απόδοση: 1,7; Ευχαριστώ θα το πάρω.

Στο ματς του Βόλου; Με 15000 κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός; Το να σκοράρει και στα δυο ημίχρονα είναι ένα ποντάρισμα που έχει λογική. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη κλήρωση στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ και η αλήθεια είναι πως ο ΝΠΣ αυτή τη στιγμή πανηγυρίζει περισσότερο για τις προσδοκόμενες εισπράξεις παρά για το ότι βρίσκεται στα πλέι οφ. Για αυτό και θεωρώ πως θα το «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι που θυμίζω πως προηγείται των άλλων δυο.

Πρόταση 1η
  • Αγιαξ-Φέγενορντ πέναλτι: 3,05
  • Μπαρτσελόνα-Ρεάλ να δεχθούν κάρτα και στα δυο ημίχρονα οι δυο ομάδες: 2,3
  • Λάτσιο-Ρόμα over 3.5 κάρτες η Ρόμα: 2,5

Απόδοση: 15,4

Πρόταση 2η
  • Αρης-ΠΑΟΚ over 19.5 τελικές προσπάθειες στο ματς: 1,90
  • ΑΕΚ -Παναθηναϊκός να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ο Παναθηναϊκός: 1,7
  • ΝΠΣ Βόλος -Ολυμπιακός: Να σκοράρει και στα δυο ημίχρονα ο Ολυμπιακός: 1,7

Απόδοση: 5,4

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.