Εν αναμονή ανακοινώσεων για Νταρίντα

Γιώργος Στράντζαλης12 Δεκεμβρίου 2022

Η συμφωνία είναι δεδομένη, προβλέπει συνεργασία δύο χρόνων και σήμερα αναμένεται να επικυρωθεί στην προγραμματισμένη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα στην Αθήνα. Στην πραγματικότητα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επαφή εδώ και μέρες, απλά λόγω της εκκρεμότητας που υφίσταται στη λύση της συνεργασίας του Τσέχου μέσου με τη Χέρτα Βερολίνου, σε επίσημη βάση, δεν έχει αναφερθεί το παραμικρό. 

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η γερμανική ομάδα θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του 32χρονου ποδοσφαιριστή. Αυτό άφησε να εννοηθεί και ο Φρέντι Μπόμπιτς στην τελευταία «επαφή» του με τους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης με τη Μπράουνσβαϊκ. Ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα ενέταξε τον Νταρίντα σ’ ένα γκρουπ τεσσάρων παικτών οι οποίοι θα αποδεσμευτούν. 

Γι’ αυτόν τον λόγο η Bild άλλαξε στάση κι ενώ αρχικά είχε σημειώσει ότι η γερμανική ομάδα θα ζητήσει αντίτιμο στη συνέχεια σημείωσε ότι θα δώσει την ελευθέρας. Γι’ αυτόν τον λόγο εκτιμάται ότι η σημερινή συνάντηση στην Αθήνα θα επικυρώσει και τη συμφωνία που έχει ο Αρης με τον παίκτη. Κυρίως θα ανοίξει τον δρόμο για την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.