Αρης: Σήμερα η άφιξη του Ντιόπ!

Γιώργος Στράντζαλης28 Ιουνίου 2022

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Πάπε Σέικ Ντιόπ για τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών της συμφωνίας του με τον Αρη, ενώ το βράδυ θα “πετάξει” από την πρωτεύουσα για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αρης έχει συμφωνήσει με τον Γάλλο κεντρικό μέσο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και με την άφιξή του στην Ελλάδα προβλέπεται να τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά, ο παίκτης να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχει ενσωματωθεί με την αποστολή στην Αυστρία, ούτως ώστε να βρεθεί στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η παρουσία του θα λύσει το πρόβλημα επάρκειας επιλογών στον κεντρικό άξονα καθώς αυτή τη στιγμή πέραν του Σέικ Ντουκουρέ δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος μέσος στο ρόστερ. Με την προσθήκη του Ντιόπ εν μέρει λύνεται το συγκεκριμένο πρόβλημα και τουλάχιστον δίνεται στον Μπούργος η δυνατότητα επιπλέον επιλογής. Ο Γάλλος είχε απασχολήσει έντονα τον Αρη και τον περασμένο Ιανουάριο, τότε όμως ήταν αρνητικός σ΄αυτή την προοπτική καθώς ήθελε να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του στη Λιόν ούτως ώστε να διαπραγματευτεί μόνος του την επόμενη μεταγραφή του. Όπως και έγινε. Με τον Αρη να του δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο και την προοπτική επανεκκίνησης στην καριέρα του, η οποία την τελευταία 3ετία δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.