Σημεία, γκολ και… σκορ

Θανάσης Κυλώνης03 Μαρτίου 2021

Εμβόλιμες αγωνιστικές και ματς κυπέλλων σε όλη την Ευρώπη μεσοβδόμαδα, πάμε να δούμε τί έβγαλε η μελέτη μας…
Στη Γαλλία, το πιο εύκολο θεωρητικά έργο απ’ τις ομάδες κορυφής το έχει η Λυών, αφού η Ρεν σέρνεται εδώ και καιρό και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση του Ζουλιέν Στεφάν. Η Λυών σκοράρει πολύ ειδικά εντός έδρας, ο άσος μαζί με over ανεβαίνει αρκετά πάνω από το 2.00. Η πρωτοπόρος Λιλ δείχνει να κάνει κοιλιά στα τελευταία ματς βγάζοντας κούραση από τα αλλεπάλληλα παιχνίδια σε Ευρώπη και Γαλλία, την ώρα που στη Μαρσέιγ πνέει νέος άνεμος, απόρροια των πρόσφατων θετικών αποτελεσμάτων και της αλλαγής προέδρου και προπονητή, με τον Χόρχε Σαμπαόλι να φτάνει χθες στη Μασσαλία και να μπαίνει σε προληπτική καραντίνα 7 ημερών, κάτι που σημαίνει ότι και σήμερα στον πάγκο θα βρίσκεται ο υπηρεσιακός Νασέρ Λαργκέ. Πλασματικό το 1.70+ του άσου, υπερβολικό το 2.30+ του g/g, αφού η ΟΜ με Παγέτ, Τοβέν και Μίλικ μπροστά θα δημιουργήσει ευκαιρίες. Επικίνδυνες εξόδους έχουν Παρί και Μονακό, οι Παριζιάνοι ταξιδεύουν στο Μπορντό χωρίς τον τιμωρημένο Εμπαπέ και τους τραυματίες Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Ικάρντι, Βεράτι, Παρέδες, Μπερνάτ, οι Μονεγάσκοι είναι κομπλέ, αλλά το Στρασβούργο έδειξε πόσο επικίνδυνο είναι με το 1-1 που απέσπασε στη Λιλ το Σ/Κ. Με τόσες απουσίες βασικών στην επίθεση, θα ρισκάρω στο καλοπληρωμένο (2.20+) under της Παρί, άλλωστε η Μπορντό είναι ντεφορμέ και σκοράρει με το σταγονόμετρο πλέον.

Στην Αγγλία, ξεχωρίζει το αυριανό Λίβερπουλ-Τσέλσι, όπου τα… φιλαράκια Γιούργκεν Κλοπ και Τόμας Τούχελ θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Λίβερπουλ μετρά 4 σερί εντός έδρας ήττες και 6 συνολικά παιχνίδια χωρίς νίκη στο «Ανφιλντ», η Τσέλσι είναι αήττητη σε 9 ματς με τον Τούχελ στον πάγκο, τριπλή με πρώτο σημείο το Χ, που έχει να εμφανιστεί πολύ καιρό στα ματς των «κόκκινων». Επικίνδυνες έξοδοι απόψε για Λέστερ (νοκ άουτ και ο Βάρντι μετά τον Μάντισον) και Αστον Βίλα (εκτός και πάλι ο Γκρίλις) σε Μπέρνλι και Σέφιλντ αντίστοιχα, προτιμώ το αυριανό διπλό της Τότεναμ στη Φούλαμ. Ερχεται από δυο σερί τεσσάρες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα με τον Μπέιλ να θυμίζει και πάλι τον παίκτη που ξέραμε, και τα 3 σερί λονδρέζικα ντέρμπι που έχει μπροστά της με Φούλαμ, Κρίσταλ Πάλας και Αρσεναλ, θα κρίνουν πολλά στο κυνήγι της Ευρώπης αλλά και για το μέλλον του Μουρίνιο. Η Φούλαμ στα λονδρέζικα ντέρμπι βγάζει κόμπλεξ εδώ και χρόνια, η Τότεναμ έχει σούπερ παράδοση στο «Κρέιβεν Κότατζ», λογικό το 1.95 στο διπλό, μαζί με over 1,5 ανεβαίνει κοντά στο 2.50.

Στην Ισπανία έχουμε ημιτελικούς-ρεβάνς στο Κόπα ντελ Ρέι και βάσει των σκορ στους πρώτους αγώνες, δεν το αποκλείω να δούμε τουλάχιστον μία παράταση. Στο αποψινό Μπαρσελόνα-Σεβίλλη η παρέα του Μέσι καλείται να ανατρέψει το 2-0 του «Πιθχουάν», σκορ με το οποίο κέρδισε στη Σεβίλλη το Σάββατο για το πρωτάθλημα. Στο αυριανό Λεβάντε-Μπιλμπάο είχαμε 1-1 στο πρώτο ματς, 1-1 και στην αναμέτρησή τους για το πρωτάθλημα την Παρασκευή. Αξίζει μια ψιλή τόσο στο 8.00 του 2-0 της Μπάρσα, όσο και στο 6.50 του 1-1 της Λεβάντε, σκορ που αν επιβεβαιώνονται στο β’ ημίχρονο θα δίνουν και ικανοποιητικό cash out.

ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΛΥΩΝ – ΡΕΝ 1 & Over

ΛΙΛ – ΜΑΡΣΕΪΓ G/G

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Under

ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ ΠΕΜΠΤΗΣ

ΦΟΥΛΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΣΕΛΣΙ Χ

ΑΚΡΙΒΗ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΜΟΝΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2-0 ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-1 ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.