«Σημαντικός ρόλος του Σβαμπ στον ερχομό του Μουργκ στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του Στέφαν Σβαμπ, Τάσος Μαραγκοζίδης, και μίλησε για τον πελάτη του και την προσαρμογή του στην Ελλάδα, την βοήθεια του Αυστριακού στον φίλο του Μουργκ και τον καταλυτικό του ρόλο για να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ ενώ εξέφρασε και την πεποίθηση πως ο Δικέφαλος θα προκριθεί από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα θα είναι καλό ότι είναι εδώ ο Σβαμπ για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα ο Μουργκ στο νέο περιβάλλον, έχουν καλή σχέση μεταξύ τους και από την κοινή τους παρουσία στη Ραπίντ. Ο στέφαν είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τον φίλο του και εκτός γηπέδου. Υπήρχε επικοινωνία μεταξύ τους όταν υπήρξε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο Μουργκ ρώτησε τον Σβαμπ, και του είπε τα καλύτερα και έπαιξε σημαντικό ρόλο για να έρθει ο Τόμας στη Θεσσαλονίκη. Τον έχω δει ζωντανά, είναι τεχνίτης, έχει καλή τελική μπαλιά, δίνει ασίστ, αμυντικά είναι κατώτερος από τον Πέλκα αλλά έχει ενέργεια. Δεν είναι το κλασικό δεκάρι, παίζει στα άκρα στην δεξιά γραμμή και συγκλίνει προς τα μέσα αλλά μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό».

Για τον Σβαμπ: «Είναι υπερευχαριστημένος ο Στέφαν, μπορεί να ανεβεί η ομάδα περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύει πως με τις μεγάλες ομάδες θα έχει καλύτερη εικόνα ο ΠΑΟΚ και πρέπει η ομάδα να βελτιωθεί στα μικρά ματς που πρέπει να φτιάξει παιχνίδι. Εχει έρθει η γυναίκα του και το παιδί και αυτό θα τον ανεβάσει ψυχολογικά ακόμη περισσότερο».

Για το τι μπορεί να πετύχει στο Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ: «Εχει τις δυνατότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση, η τριάδα στην άμυνα δεν είναι το σύστημα που πρέπει να παίζει, θα μπορούσε να παίξει 4-4-2 και 4-2-3-1 για να ανοίγει τις άμυνες των μικρών ομάδων».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.