«Σημαντικό να υπολογίζεις παραπάνω από 11 παίκτες, αυτό βελτίωσε ο Κωνσταντέλιας»

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2022

«Σημαντικό να υπολογίζεις παραπάνω από 11 παίκτες, αυτό βελτίωσε ο Κωνσταντέλιας», δήλωσε χαρακτηριστικά ενόψει του παιχνιδιού με τον Βόλο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Για το διπλό στη Νίκαια: «Η νίκη είναι το πιο σημαντικό. Η αυτοπεποίθηση που παίρνουμε. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο, οι παίκτες ήρθαν σε ένα νέο περιβάλλον και έδειχναν αρχικά λίγο «χαμένοι». Έπρεπε να αναπτύξουν σχέσεις και χημεία. Πρέπει να αφομοιώσουν τη δουλειά που γίνεται. Τα πράγματα εξελίσσονται τελείως διαφορετικά όσο περνάει ο χρόνος».

Για το γεγονός πως αυξάνονται οι επιλογές του με την ενεργοποίηση παικτών όπως ο Ράφα και Φιλίπε Σοάρες: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις παραπάνω από έντεκα παίκτες που μπορείς να βασιστείς, η ποιότητα υπάρχει, έλειπε η αυτοπεποίθηση, η κατανόηση σε αυτό που ζητάμε, πράγματα που έρχονται σιγά σιγά».

Για την εμφάνιση του Γιάννη Κωνσταντέλια απέναντι στον Ιωνικό: «Ο Κωνσταντέλιας έχει το ταλέντο, έχει βελτιώσει τη νοοτροπία του, κατάλαβε ότι η συμμετοχή των παικτών γίνεται και χωρίς την μπάλα και για αυτό είναι κομμάτι του βασικού κορμού αυτή τη στιγμή. Είναι στη αρχή ακόμα, αντιμετωπίζεται από τους φιλάθλους με μεγαλύτερη συμπάθεια και χαρά και είναι λογικό αυτό, θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται και τις άσχημες στιγμές που ενδεχομένως έρθουν στην καριέρα του. Αυτό που πρέπει να κρατήσει είναι ότι βελτιώνει τη νοοτροπία του, να μην συμβιβάζεται και έχει την ικανότητα για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Όμως δεν μου αρέσει να απαντάω συγκεκριμένα για ποδοσφαιριστές, είναι μεγάλη σεζόν μπορεί να έρθουν ξανά άσχημα αποτέλεσμα. Λέω ξανά πώς η δουλειά θα φανεί καλύτερα την επόμενη σεζόν για μία νέα ομάδα όπως είμαστε εμείς με νέες ιδέες που χρειάζεται χρόνο».

Για τον αγώνα κόντρα στον Βόλο: «Ο Βόλος είναι μία καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, πιστεύω θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.