Άρης-Περιστέρι: «Εκκένωση για φτύσιμο στο πρόσωπο και αντικείμενα» αναφέρει το φύλλο αγώνα

Metrosport Team06 Μαρτίου 2023

Μια σημαντική πληροφορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με το πολυσυζητημένο χθεσινό αγώνα ανάμεσα σε Άρη και Περιστέρι και το φύλλο αγώνα . «Ρίψη αντικειμένων και φτύσιμο στο πρόσωπο της Τσαρούχα» αναφέρονται ως αιτίες της εκκένωσης του γηπέδου.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα τα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και το φτύσιμο που δέχθηκε η πρώτη διαιτητής της αναμέτρησης, Βάσω Τσαρούχα, από τους φίλους του Άρη ήταν ο πραγματικός λόγος της εκκένωσης.

Έτσι, οι επανειλημμένες εκκλήσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου δεν έπιασαν τόπο, με την διαιτητική τριάδα να αναγκάζεται να εκκενώσει το κλειστό ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πως«Στο 8:39 του τέταρτου τετάρτου έγινε χρήση λέιζερ (τρίτη ανακοίνωση). Στο 7:05 του τέταρτου τετάρτου φίλοι της γηπεδούχου ομάδας προέβησαν σε ρίψη αντικειμένων (αναπτήρας) στον αγωνιστικό χώρο πλησίον της Α' Διαιτητή και επίσης τραγουδούσαν "γ@μ$σι και βία στη διαιτησία". Στο σημείο αυτό φίλαθλοι της Α' ομάδας έφτυσαν την Α' Διαιτητή στο πρόσωπο. Άμεσα αποχωρήσαμε για τα αποδυτήρια και ζητήθηκε εκκένωση του γηπέδου η οποία διήρκεσε 45', διότι η αστυνομία έκρινε ότι αυτός είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την ασφαλή και ομαλή απομάκρυνση των οπαδών από το γήπεδο».

Ο Αρης τα ξημερώματα της Δευτέρας κατέθεσε ένσταση η οποία καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα, για να εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες για τα όσα έγιναν. Η ΚΑΕ αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα στην εκδίκαση της ένστασης με βίντεο και αποδείξεις ότι δεν υπήρχε θέμα εκκένωσης του γηπέδου. 

Παράλληλα, αναμένεται να βγάλει σε λίγο ανακοίνωση για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και την απόφαση εκκένωσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.