Σημαιοφορίδης: «Γι' αυτό θα κατεβώ στις εκλογές της ΕΠΣΜ»

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Λάκης Σημαιοφορίδης.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΣΜ.

Μεταξύ άλλων, ο Λάκης Σημαιοφορίδης δήλωσε:

«Είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι πραγματικά σοβαρά. Οδηγήθηκα σε αυτή την απόφαση μετά την παρότρυνση πολλών φίλων και γνωστών από το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Στη συνάντηση που είχαμε μου ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος και μου είπαν «αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς γιατί αγαπάς το ποδόσφαιρο».

 Ερασιτέχνες παράγοντες βάζουν το μεράκι τους και τα ωραία τους χρήματα, να συντηρήσουν τα σωματεία ώστε να ασχοληθούν τα παιδιά μας και να αναδειχθούν κάποια από αυτά μέσα από το ποδόσφαιρο. Και αν δεν αναδειχθούν πάλι είναι μια τεράστια συνεισφορά του ποδοσφαίρου, ακόμη και στη διαμόρφωση χαρακτήρων

Πολλά χωριά δεν έχουν ομάδες. Είναι δύσκολες οι συνθήκες λειτουργίας μιας ερασιτεχνικής ομάδας σήμερα. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν πρέπει να υπάρχουν αντιδικίες και νομίζω όσοι θέλουν να συστρατευτούν για να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες είναι καλοδεχούμενοι. Οι εκλογές  είναι σε δυο χρόνια. Ξεκινάμε τώρα γιατί πρέπει να υπάρχουν και καλοί συνεργάτες, δεν με ενδιαφέρει πού ανήκουν, τι χρώματα έχουν αρκεί να συνεισφέρουν. Έχω μάθει να ακούω και να μαθαίνω. Στόχος είναι να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και τις ομάδες».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.