Σημαιοφορίδης για Μαρούπα: «Θα έπρεπε να υπάρξει καταγγελία από τον ΠΑΟΚ και αντίδραση από την ΕΕΑ»

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2021

Ο Λάκης Σημαιοφορίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την τοποθέτηση της κ. Μαρούπα μετά την αθωωτική απόφαση του ΠΑΟΚ για την φερόμενη πολυιδιοκτησία από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. 

 «Εγώ εξεπλάγην από την τοποθέτηση της κ. Μαρούπα. Δεν σημαίνει ότι επειδή διαφωνούμε με μία απόφαση πρέπει να εκφραζόμαστε με τέτοιο τρόπο κατά των οργάνων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η Επιτροπή αποτελείται από εν ενεργεία δικαστές και μάλιστα εφέτες. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρξει διαδικασία αυτεπάγγελτα από τους ίδιους τους δικαστές, αλλά και την ΕΠΟ γιατί είναι μία Επιτροπή που λειτουργεί στα πλαίσια της Ομοσπονδίας. 

Αφού υπάρχει μία αδράνεια, τότε ο ΠΑΟΚ που έχει εμπλακεί και έχει υποστεί ό,τι έχει υποστεί, θα μπορούσε να κάνει μία καταγγελία που θα αποτελέσει το έναυσμα για όλους αυτούς. Θέλω να είμαι συγκεκριμένος. Θα έπρεπε να υπάρξει αντίδραση και από την ΕΕΑ, γιατί η κ. Μαρούπα μιλάει για τον εαυτό της ή αυτά που λέει αντανακλούν και στην ΕΕΑ; Θα πρέπει να διαχωρίσουν και αυτοί την θέση τους. Αφού αυτεπάγγελτα δεν προβαίνουν σε ενέργειες θα πρέπει να προκληθούν από τον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.