Σημαιοφορίδης: «Αν φοράνε παντελόνια να κοιταχτούν στους καθρέφτες τους και να δουν τις ευθύνες»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2022

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστή και νυν νομικός Θεόφιλος Σημαιοφορίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στη δολοφονία του Άλκη και της οργή του για τους δήθεν, τους υποκριτές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι οργισμένος με όλους αυτούς τους δήθεν τους υποκριτές, που ξεκινούν από τις μεγάλες και υψηλές θέσεις τις οποίες κατέχουν, είτε είναι πολιτικοί παράγοντες, είτε ομάδων, οι οποίοι θα μπορούσαν εν ριπή οφθαλμού να έχουν δημιουργήσει όλες τις συνθήκες με τις οποίες θα αποφεύγαμε τέτοια περιστατικά.

Το μόνο που κάνουν είναι να υπόσχονται, συζητάνε πάντα περί εργασιών και συνεδρίων που πρέπει να κάνουν και ομάδων που πρέπει να συγκροτήσουν για να βρουν τις λύσεις. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα και σε περιστατικά που είχαν και στο παρελθόν.

Όλα ξεχνιούνται και αυτό θα ξεχαστεί σε τρεις μέρες. Θα βαδίζουν στο δρόμο της δικής τους πορείας, όπως την αντιλαμβάνονται, άλλοι εξυπηρετώντας τα ομαδικά και άλλοι τα προσωπικά τους συμφέροντα, γιατί πάντοτε υπάρχουν εκείνοι που είναι υποτακτικοί.

Δυστυχώς υπάρχουν και υποτακτικοί και στο χώρο της πολιτικής και δεν θέλουν να χάνουν ψήφους. 

Τη περίπτωση της αυστηρής νομοθεσίας του Γιώργου Ορφανού, με τον οποίο είχα συνεργαστεί εκείνη την περιοχή, προκειμένου να εξαλείψουμε όλα αυτά τα φαινόμενα. Και ξαφνικά ο υπουργός εκείνος επειδή δεν έκανε τα χατίρια κάποιων παραβατικών φιλάθλων ή οπαδών της εποχής, αποπέμφθηκε από τη θέση του.

Το κεντρικό νόημα είναι ότι όλοι αυτοί οι κύριοι που δακρύβρεχτα βγάζουν ανακοινώσεις, πρέπει επιτέλους αν φοράνε παντελόνια να κοιταχτούν στους καθρέφτες τους και να δουν τις ευθύνες τους και να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να αλλάξουν από τη νομοθεσία μέχρι τη συμπεριφορά τους απέναντι στο ποδόσφαιρο και στην ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.