Σημάδια ζωής στην μπασκετική Θεσσαλονίκη!

Στέλιος Παρθενάκης04 Αυγούστου 2020

Όσες φορές και αν κατέβουμε στην Αθήνα, για να δούμε φίλους ή να αλλάξουμε λίγο τον αέρα μας , μια είμαι η ατάκα των φίλων δημοσιογράφων από το Λεκανοπέδιο… “Πάντα η Θεσσαλονίκη θα είναι η μπασκετομάνα...”, δείγμα της απήχησης και των επιτυχιών που είχε η πόλη το 1980 και το 1990.

Η χρονιά πλην του εντυπωσιακού ντεμαράζ του Ηρακλή και της φοβερής ατμόσφαιρας στο Ιβανώφειο, για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ ήταν από τις χειρότερες. Φαίνεται όμως ότι κάτι αλλάζει τι μπασκετικό τοπίο. 

Στο πίσω μέρος του μυαλού του υπογράφοντα υπήρχε μια καταγραφή των κινήσεων και των όσων έχουν στα υπόψη τους οι τρεις σύλλογοι για την επόμενη ημέρα.

Τα συμπεράσματα λοιπόν είναι σε καλό δρόμο και θέλουμε και εμείς από τη μεριά μας να στείλουμε θετική ενέργεια.

Στον Ηρακλή, επιβεβαιώθηκε η ορμή της περσινής χρονιάς. Ζιάγκος με ένα φουλ ρόστερ, εισιτήρια διαρκείας και φιλοδοξία για αντεπίθεση σε όλες τις διοργανώσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στον ΠΑΟΚ, η παρουσία του Θανάση Χατζόπουλου έφερε οικονομική συνέπεια και δυνατότητα για νοικοκυριό, οπότε ήρθαν και οι μαζικές κινήσεις για τη διαμόρφωση του ρόστερ. Σύντομα, δεν αποκλείεται να υπάρχει και μια αναλυτική συνέντευξη Τύπου, που θα ενημερώσει τον κόσμο για τις προθέσεις.

Πάμε τώρα στον Άρη. Ο Λευτέρης Αρβανίτης, ο Δημήτρης Πρωτογερόπουλος, ο Χρήστος Γρόλλιος και ο Χάρης Παπαγεωργίου έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας στον Αρειανό φίλαθλο. “Θα κάνουμε την ομάδα και πάλι υγιή σε όλα τα επίπεδα, στηρίξτε μας" ήταν το μήνυμα με έτοιμο σχέδιο για όλα τα θέματα.

Μήπως ήρθε και η ώρα οι τρεις ομάδες να ακολουθήσουν ένα κοινό τόξο σε λογικό επίπεδο και να είναι ενωμένοι μπασκετικά για τη Θεσσαλονίκη; Πάντως για πρώτη φορά στον ΕΣΑΚΕ οι τρεις ομάδες ψήφισαν το ίδιο…

Ο ΠΑΟ δεν είναι ο ίδιος, η ΑΕΚ είναι δυνατή, ο Ολυμπιακός λείπει. Η Θεσσαλονίκη μήπως πρέπει να το πάρει αλλιώς; Εδώ θα είμαστε και θα τα καταγράφουμε...



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.