«Σημάδι» έλευσης Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ: Έλειπε από την πρωινή προπόνηση της Φορτούνα

Κώστας Πετρωτός13 Ιουλίου 2022

Από χθες οι πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ μιλούν για συμφωνία με την Φορτούνα Ντίσελντορφ για την μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ με ένα ποσό 1.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους 250.000 ευρώ βάσει συμμετοχών.

Το προχωρημένο των διαπραγματεύσεων επιβεβαιώνει η απουσία του 28χρονου εξτρέμ από την σημερινή πρωινή προπόνηση της Φορτούνα, για την οποία ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα, Κρίστιαν Βέμπερ είπε χαρακτηριστικά σε γερμανικά ΜΜΕ : «Καθώς οι διαπραγματεύσεις προχωρούν, πιστεύουμε ότι είναι λογικό οΚάλεντ να μην συμμετέχει πλέον στην προπόνηση της ομάδας».

Ο Νάρεϊ, ωστόσο, παραμένει ακόμη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, καθώς έμειναν ακόμα κάποιες μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Ο Νάρει έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και έχει εκφράσει εδώ και αρκετές μέρες την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη.

Για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ΠΑΟΚ-Φορτούνα, τα γερμανικά μέσα αναφέρουν: Η επέρχεται με ένα ποσό ύψους1.500.000 ευρώ που θα πάει άμεσα στο ταμείο της Φορτούνα, η οποία αρχικά ζητούσε δύο εκατομμύρια.

Τα 500.000 ευρώ της διαφοράς, σύμφωνμα με τους Γερμανούς, καλύπτονται από μπόνους. ¨Όπως γράφεται, το πιθανότερο σενάριο είναι 250.000 ευρώ θα κατανμεηθούν σε αρκετές σεζόν στο μέλλον και τα άλλα 250.000 ευρώ θα καλυφθούν από τον χρόνο συμμετοχής του Νάρεϊ σε διάφορες διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.