Σήμα από CAS σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό για αντίστροφη μέτρηση!

Κώστας Πετρωτός28 Μαΐου 2020

Η υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για πολυιδιοκτησία έχει δημιουργήσει ισχυρό αποτύπωμα φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και άπαντες περιμένουν την τελική έκβασή της στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης.

Όπως όλα δείχνουν, δεν θα αργήσει η μέρα που η υπόθεση θα εκδικαστεί από το CAS και απόδειξη αποτελεί η επίσημη ενημέρωση που εστάλη από την Ελβετία σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, πριν από δύο μέρες (Τρίτη 26/5).

Με επίσημο έγγραφο της, η γραμματεία του CAS έκανε γνωστό στις δύο ΠΑΕ ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που αποτελεί αντίδικο στις προσφυγές τόσο του Δικεφάλου, όσο και των«ερυθρολεύκων», αποδέχθηκε χωρίς καμία αντίρρηση τους διαιτητές που επέλεξαν οι δύο σύλλογοι (ο ΠΑΟΚ έναν Γερμανό και ο Ολυμπιακός έναν Ιταλό δικηγόρο) και πλέον το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο προχωρά στην επιλογή του διαιτητή που θα αποτελέσει και πρόεδρο της τριμελούς επιτροπής που θα εκδικάσει την υπόθεση.

Με απλά λόγια, το CAS ουσιαστικά έστειλε σήμα ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκδίκαση των δύο προσφυγών σε κοινή διαδικασία, καθώς μετά τον ορισμό του διαιτητή θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.