Σίλβα: «Στόχος μας η κορυφή!»

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2020

Ο Σιανέ Σίλβα ήταν ο παίκτης από τα πόδια του οποίου προέκυψε η τελική πάσα με την οποίο ο Μπερτόγλιο κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 1-2 στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ίδιος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Χάσαμε, αλλά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια NovaSports:

Για τα συναισθήματα του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Είναι πάντα καλό να βοηθάς την ομάδα να πετύχει ένα γκολ, να κάνει καλή εμφάνιση. Είμαστε στεναχωρημένοι που χάσαμε. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μάθουμε από τα σημερινά λάθη και να κοιτάξουμε μπροστά, στο επόμενο παιχνίδι».

Για το τι θα άλλαζε στην εικόνα του Άρη: «Δεν ήμασταν κακοί. Ίσως θα έπρεπε να σουτάρουμε περισσότερο, να μπούμε με περισσότερη ορμή στην περιοχή του αντιπάλου».

Για τον χαρακτήρα «κρας-τεστ» που είχε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έχουν μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά το ίδιο κι εμείς. Χάσαμε, αλλά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε σκληρά και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Αναφορικά με την επιστροφή στην κορυφή: «Φυσικά, αυτός είναι ο στόχος μας, δουλεύουμε σκληρά, και στόχος μας είναι να είμαστε εκεί, ψηλά, μαζί με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες».

Για το πως έγινε παίκτης του Άρη και πως βιώνει την καραντίνα: «Άκουσα πρώτα απ' όλα ότι έχει πολύ καλή ομάδα. Επίσης, ότι έχει τρομερό κόσμο, είναι η πόλη του Θεού του πολέμου, μια πολύ όμορφη πόλη. Για αυτό ήρθα εδώ να παίξω ποδόσφαιρο. Ναι μου λείπουν πολύ. Κάποιες φορές ήρθαν εδώ, αλλά λόγω των περιορισμών κάποιοι είναι ακόμα στην Αγγλία και την Πορτογάλια. Όταν έρθει πάλι ο καιρός, θα συναντηθούμε».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.